Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

jechaliście kiedyś 160 po zwykłej drodze co ma ograniczenie do 90?

Polecane posty

Gość gość
Dźwięk jest z******ty. Nie da się do niczego porównać :D

takim McLarenem MP4-12C po torze np Spa czy Monza i wykorzystać w pełni potencjał silnika :D wiem że raczej nigdy się nie spełni i musze się zadowalać renówką na zwykłych drogach i okazajonalnie autostradach

Gość gość
Mnie takie mega usportowione auta nie jarają. Wolę Jaguara, osobiście.

ja jestem fanem marki Mclaren akurat do Pani ze sportowym autem Pani nigdy nie chciała nigdy spróbować jego możliwości gdzieś na torze? bo troszkę szkoda nie wykorzystać go :D

Gość gość
właśnie Alpine fajnie że Renault odżywia te markę bo ostatnio była tam posucha, ale wracają do produkcji super samochodów :D

Gość gość
mi sie podobają renault megane

chciałem se kiedyś kupić na pierwsze auto megan coupe pierwszej generacji ale opinie i cena cześci trochę mnie przeraziła

Gość gość
Meganką Coupe jeździłam jako młoda dziewczyna, to był mój drugi samochód, bo BMW E28, kultowy klasyk :) Wymagające auto jeśli chodzi o młodego kierowcę. A ja swoją kicię jeżdżę regularnie na torach, ale to co innego. Znałam osiągi tego auta, zanim się na nie zdecydowałam. Teraz to tylko przy okazji, jak mam gdzieś blisko tor, to jadę poszaleć. Ewentualnie na niemieckiej autostradzie, w nocy.

Gość gość
Nie mieszkam w Polsce ;) Akurat po polskich nie jeździłam nigdy jeszcze. Ale Ring już jeździłam kilkakrotnie, na różnych samochodach.

Mimo iż nie lubię owalów to chciałbym kiedyś pojezdzić po Indianapolis :D tak dla zabawy a co sądzisz o tego typu torach?

Gość gość
To jest tor przeznaczony do trochę innego jeżdżenia. Pościgać się na takim? Chętnie. Ale jakoś znacząco nie poprawia umiejętności u kierowcy. A ja lubię się uczyć nowych technik i nowych rozwiązań praktycznych. Samo bicie własnych rekordów prędkości przestaje szybko wystarczać, jak ma się je gdzie bić i czym ;)

Co do indy bo podoba mi się bo lubię wyścig Indy 500 od kilku lat go oglądam :D a co do technicznych torów drugi mój ulubiony to Monaco tak wiem to nie tor prawdziwy tylko uliczny i to tylko dla F1 ale fajnie było by się przejechać taką pętlą toru jak tam jezdzą... i też takim szybkim autem kilka cm od barier

Gość gość
Kiedy jedziesz po torze ulicznym własnym autem, to nie jest już takie miłe, zapewniam Cię ;)

niestety nie wiem ale domyślam się :D jak uda mi się odpowiednio zarobić bo może w next wakacje na nurburgring wyskocze spelnić jedno ze swych marzen :D

Gość gość
No to miłej zabawy na Ringu życzę. :)