Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 ciąża i 5 córka, jestem załamana siedzę i wyje,tak bardzo chcieliśmy syna!

Polecane posty

Gość gość

Będzie 5 córka, a od 3 ciąży staraliśmy się zaplanować płeć na synka. Ta 5 ciąża miała być ostatnią. Ostatnim celowaniem w synka. Nie udało się znów. Zawsze marzyłam by mieć syna a mam harem. Mąż też pragnął syna. Jest zdolowany. Ja siedzę i wyje. Czego nie mamy w życiu tego co chcemy?

Gość gość
Nie bluźnij nawet w ten sposób. Żałosne to jest. Wiesz ile ludzi oddałoby wszystko za choćby jedno dziecko?? A Ty wybrzydzasz bo Ci płeć nie odpowiada? Mam nadzieję, że to jakieś durne prowo i że nie ma wśród nas aż tak ograniczonych matek!

Gość gość
wydaj je za zamożnego starszego pana -muzułmanina

Gość gość
to zajdz w szóstą ciąże, jak znow będzie dziewczynka to przynajmniej 3 tysie w kieszeni:D

Gość gość
To prowo, chyba to ta co wczoraj wyla ze syn będzie

Gość gość
Po prostu źle celowaliście, trzeba było w owulacji

Gość gość
Mam takich w rodzinie-dopiero za 7 razem im się udało i to blizniaki :) także mają 8 dzieci, ale ich na to stać...

Gość gość
moja chrzestna ma pięć córek, na piątą zdecydowała się w wieku 40 lat i zonk znowu córka, a tez celowali w chłopaka:)

Gość gość
"To prowo, chyba to ta co wczoraj wyla ze syn będzie" x :D

Gość gość
19:59 Nie pisałam tu wczoraj. Jakbym miała syna to bym była przeszczęśliea.

Gość Mama 2 plus 1
Kurczę ja mam syna a o druga ciaze staraliśmy sie 1,5 roku i cały czas chodzę szczęśliwa ze zaszłam w ciaze i będe miała drugie dziecko. Moze podświadomie myślałam ze fajnie by było jakby była corka ale jak lekarz powiedział ze bedzie chłopczyk to nawet cienia żalu nie było. Cieszę sie ze jest dziecko, ze zdrowe, ze dobrze znoszę ciaze no i synek bedzie miał upragnionego brata. Dziecko jest szczęściem a Ciebie autorko szczerze podziwiam bo ja juz jakbym miała góra 3 tej samej płci to w zyciu nie zdecydowałbym sie na 4 a co juz dopiero 5 ciaze nawet jakby mi ktoś gwarancje dawał jaka bedzie płeć ;)

Gość gość
Może twój mąż ma tylko żeńskie plemniki. Ale nie łam sie ostatnio był w śniadaniówce program o rodzinach wielodzietnych i tam było małżeństwo z ośmiorgiem chyba dzieci, wszystkie córki. Ojciec przynajmniej w odbiorze mega na luzie do tego podchodził, mówił że na piwo bedzie z zięciami chodził. Wszyscy sie śmiali przez cały czas

Gość gośćmadzia
Marzę o ciąży w pierwszej byłam załamana ze to chłopiec przecież miała być dziewczynka a mama na to ty nie mozesz tak przecież on cię słyszy i jest mu smutno. I już nigdy niepomysllam o tym ze miała być dziewczynka. Teraz marzę o dwóch kreskach nieważna mogą być nawet blizniaaki dwóch chłopców byle było byle było zdrowe. Ps poza tym przecież zawsze może być pomylka może czasem lepiej nie znać plci