Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straciłam przyjaciela

Polecane posty

Gość gość

Gdy kolega opowiadał przy mnie swojemu przyjacielowi o kobiecie , która się mu podoba podlapalam kilka dni później temat. Poprosiłam go by walczył o nią. On powiedział że ona pewnie ma kogoś i że skad wiem że on nie chce być sam. Powiedział że już nie mamy się po co kontaktować i od tej chwili nie mamy prawie kontaktu. Raz się spotkaliśmy na krótko i przypadkiem. Zalil się na znajomego, byl struty. Zapytał co u mnie a ja powiedziałam że ok (wie ze wali mi się wszystko) ale nie chcialam się zalic.Przedrzeznil mnie i poszedł. Teraz nie odbiera tel.. Poradzić coś :(

Gość gość
Hej, no rzeczywiscie nie brzmi to najlepiej :/ Ciezko jednak cos doradzic nic o was nie wiedzac i nie znajac waszych relacji. Mozesz napisac w jakim wieku jestescie i jak dlugo sie znacie?

Gość gość
Mamy już po 20kilka lat. Hmmm znamy sie ponad rok. Od razu zlapalismy kontakt. Po kilku tygodniach nazwał mnie przyjaciółka. Zeierzalismy się sobie często ale częściej to on mi. Oboje jesteśmy wrazliwi

Gość gość
No cóż to koniec..

Gość gość
Jezeli on czesto Ci sie zwierzal, moze zdenerwowal sie, ze nie bylas z nim szczera mowiac, ze wszystko jest ok kiedy swiat wali Ci sie na glowe.. Tzn nie tyle nieszczera, co moze byl zly, ze nie chcesz mu sie zwierzyc, choc on tyle Ci o sobie opowiadal... taka hipoteza...

Gość gość
Nie panikuj :) Jeśli bardzo ci na kimś zależy, jego przyjaźń zawsze można odzyskać. Mi udało się naprawić relacje z ludźmi, z którymi kontakt urwał się lata temu, choć nie było to łatwe :) Byli dla mnie bardzo ważni.

Gość gość
On powiedział że nie mamy się po co kontaktować i zerwał kontakt zanim była ta krótka rozmowa, przy której nie bylam szczera. Dla mnie to coś więcej niż przyjaźń ale przyjaźń też byłaby ok

Gość gość
On się w Tobie nie kocha czasem? Miałam 3 niby przyjaciół, wszystkim chodziło o związek ze mną. Jeden z nich ukrywał się 5 lat, zerwał i kontakt i dopiero wtedy od osób 3cich dowiedziałam się, że mu na mnie zależało. Nie wierzę już w przyjaźń damsko-męską.

Gość gość
I po co miałby tak reagować gdyby był zakochany? Nie mogl powiedzieć że to o mnie chodzi?