Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kosztuje prawnik aby poprowadzić sprawe o alimenty?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Chcialabym wynajac prawnika aby wyegzekwowal od ojca mojego dziecka jak najwyzsze alimenty. Skladalam samodzielnie pozew do sadu i 3 lata temu sad przychylil sie do moich zadan i przyznal 600zl, tak jak chcialam. Mialam dowody, faktury na wszystko i sedzia po podliczeniu wszystkiego stwierdzil, ze podalam dobra kwote i tyle tez zasądza. Corka chodzila wtedy do 4 klasy podstawowki. Natomiast teraz jest w 1 klasie gimnazjum i potrzeby jej znacznie wzrosly. Sama po prostu nie moge juz zwiazac konca z koncem, jest mi naprawde ciezko. Caly czas jakies skladki, wyjazdy, wyjscia, itd. Nie wspomne juz o utrzymaniu, wyzywieniu, ubraniu i rachunkach. Ojciec dziecka ma wszystko gdzies, pracuje w Holandii, jego standard zycia jest o niebo wyzszy od naszego, ponad te 600 zl nic go nie interesuje. Pomijam juz fakt, ze walczyl w sadzie aby placic tylko 170 zl, chytrus! i sedzia go opierniczyl konkretnie. Zmienia auta jak rekawiczki, caly czas z inna kobieta sie prowadza, itd. Corka chciala zeby jej kupil lustrzanke na urodziny to powiedzial, ze nie ma kasy, a na drugi dzien zabral ja do salonu motoryzacyjnego zeby pomogla mu wybrac kolor auta, bo jego "pani" zazyczyla sobie aby zmienil na nowsze! To juz szczyt chamstwa. Cala wyprawke do szkoly ja kupilam, o wszystko zabiegam sama. A on zyje jak lord, szasta kasa, sponsoruje swoje kobiety i obce dzieci, a dla corki zaluje grosza. Gdyby nie wyrok sadu to tych 600 zl tez by nie placil, ale za bardzo boi sie komornika. Chcialabym aby prawnik poprowadzil te sprawe. Wiecie moze jaki jest koszt wynajecia prawnika w sprawie podwyzszenia alimentow i jak sie to odbywa?

Gość krynke
Oczywiście, wszystko zależy od tego jakiego prawnika wybierzesz. Najlepiej będzie, jak wybierzesz kilka i przedzwonisz , od siebie mogę Ci polecić http://www.rozwod-warszawa.pl/ :) No i ściągaj z chłopa, niech sobie nie myśli, że on nie ma już żadnych obowiązków.