Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to mozliwe że faceci ofermy mają żony czasami nawet ładne?

Polecane posty

Gość gość

Kto ich chcę? Jak to jest możliwe? To trochę podobnie jak faceci z meganadwagą i ci silnie niepełnosprawni kto ich chce? Nie rozumiem tego fenomenu, bo najczęściej zostają sami faceci chorobliwie nieśmiali często bardzo przystojni, ale absolutnie nie wierzący w siebie chorzy na meganieśmiałość.

Gość gość
kobiety leca po skrajnosciach. Nie chca normalnych mezczyzn bo sa dla nich nieatrakcyjni

Gość gość
1/3 polek umrze samotnie i bezpotomnie, bo faceci sa niesmiali. A kobiety geby nie otworza, bo "nie wypada"... :O

Gość gość
Nie niewypada tylko im by korona z glowy spadla uwazaja sie za nie wiadomo kogo i dlatego same sie nie odezwa tylko beda marudic

Gość gość
Kobiety biora pod uwage COS INNEGO niz wyglad. Dla kobiet liczy sie czlowiek, to jaki jest. Wyglad jest bardzo wazny dla gora 10% dziewczyn, mlodych i glupich. Swietny facet, nawet bez nogi albo bardzo brzydki zawsze znajdzie kobiete i to czesto naprawde fajna. Tylko glupiutkie dziewczynki mysla wylacznie o wygladzie, reszta kobiet bierze pod uwage inne czynniki. Np. uczciwy, wierny i pracowity facet jest znacznie lepszym partnerem niz przystojniak, ktory zdradza i na ktorym nie mozna polegac. Kazda choc troche doswiadczona kobieta o tym wie. Mama powie to corce (czasem corka nie poslucha, ale drogo za to zaplaci).

Gość gość
a po kiego mi facet który będzie bać się do mnie zagadac? ehmm w sumie to nie facet lecz c**a. I co wszystkiego tak będzie się wstydził i bal??:o masakra nie dla mnie taki chlopaczek

Gość gość
Tak to możliwe, że ten facet jest przynajmniej ładny albo majętny, ona mu daje raz na ruski rok i ma kochanka na boku. :)