Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuję, że już nigdy nie będę zakochana

Polecane posty

Gość ma mar ma
dlaczego tak jest że nie kazdemu jest dane być szczęśliwym .czytając odpowiedzi tak jakbym czytała o sobie. po tylu latach związku i rozstaniu już nie pokocham więc nie planuje komukolwiek robić nadziei by nie krzywdzić. Moje serce jest z kamienia

Gość gość
mozna sobie zadac pytanie:: kto powiedzial ze samotnosc tez jest zla? kto powiedzial zeby byc szczesliwym musi byc zwiazek sama zobacz, jestes sama, jest czasami smutno, ale jest wielka nei zaleznosc, zero stresow, nerwow.... to cenie... a u CIebie co nie wypalilo ze taki masz uraz?

Gość gość
Miłość to nie tylko "chemia", byłoby to zbyt proste ;) Ale to przychodzi z czasem, powoli, ukradkiem się o tym przekonujesz i trwasz. A ona nie chce odejść. Bywa że męczy duszę, wypala osobowość o ile jest niespełniona.. Podobno tylko ten rozumie miłość dobrze kto doświadczył miłości niespełnionej. Ale zgadzam się,że życie jest zbyt krótkie na takie deliberacje ;) https://www.youtube.com/watch?v=YVbwuRAJCAI

Gość gość
Znam tę piosenkę... Właśnie tak się czuję, o tej piosence myślałam zakładając ten temat... Dziś wolę jednak słuchać tego https://www.youtube.com/watch?v=FmnDXRJ7btE i w ten jesienny dzień wspominać chwile euforii z nim.

Gość gość
gość wczoraj mozna sobie zadac pytanie:: kto powiedzial ze samotnosc tez jest zla? kto powiedzial zeby byc szczesliwym musi byc zwiazek sama zobacz, jestes sama, jest czasami smutno, ale jest wielka nei zaleznosc, zero stresow, nerwow.... to cenie... a u CIebie co nie wypalilo ze taki masz uraz? I Nie twierdzę, że samotność jest zła...Potrafię dostrzec jej plusy... niezależność, swobodę decydowania, brak konfliktów wynikających z różnicy charakterów dwojga ludzi... nie czuję się osamotniona, mam też miłość inną niż miłość partnera...kochałam tak bardzo kogoś, że wiem, że już nigdy nie poczuję tego znowu... za dużo doświadczeń... za bardzo patrzę rozumem na "miłość", za mało sercem...

Gość knn89
Nie ma czegoś takiego jak uczucia.

Gość gość
wez idz i wypij cos mocniejszego. jezeli uwazasz, ze nie ma uczuc to zaakceptuj to i po sprawie po co trujesz du***e?