Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dianczi

25 tydzien i bol brzucha..

Polecane posty

Gość Dianczi

Hej.Od 3 dni bardzo boli mnie brzuch oraz plecy.Czasami tak mocno że ledwo mogę chodzić...bol ten nie mija po położeniu się.Jest to taki rwacy ciagnacy bol w podbrzuszu(nie wiem jakby skurcze bo ten ból co jakiś czas maleje i wraca) . Kiedy chodzę to nie mogę się wyprostowac.Byłam w szpitalu i wszystko jest niby w porzadku ale i tak się martwie.Czy ktoras z was tak miała może?Jestem w 25 tygodniu.

Gość gość
Uważaj by szyjka Ci się nie skracala jeśli Cię boli weź nospe ale jak dla mnie to lepiej dmuchać na zimne niż byś miała urodzić wcześniej jeśli jutro będzie Cię boli boleć tak nadal to jedz z powrotem do szpitala.

Gość gość
Może to są skurcze przepowiadajace?

Gość gość
Wg mnie to normalne. To jest czas, w którym macica szybko rośnie i rozciąga sie. Ja obecnie jestem w 31 tyg ciąży i kilka tygodni temu tez narzekałam, a teraz bolą tylko plecy na wysokości łopatek i żebra. Ale zawsze warto dmuchać na zimne. W razie klujacego bólu, albo twardnienia brzucha zgłoś sie na IP.

Gość gość
Ja tak miałam tyle ze od 20 tc. Skracała się szyjka i pojawiły sie skurcze. Reszta ciąży to szpital i tabletki. Walka o donoszenie ciąży. Leć do lekarza.