Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

ten swiat schodzi na psy

Polecane posty

nie rozumiem ludzie w grze sie nie roznia niczym od tych ktorych widze poza gra, wszyscy tylko pieniadze i pieniadze zarabianie pieniedzy nasrane tutaj jest tych ludzi jak szczurow. To wszystko nie jest prawdziwe i nie istnieje, a pieniadze to zadna miara. Szkoda tylko ze jakies 1% ludzkosci o tym wie, a reszta robi na bilionerow.

Gość tumiwisizm
psy szczekają a karawana jedzie dalej

Masakra, a ten caly syf idzie do nas z Ameryki. Jak tak widze was polaczkow na forum, a widze amerykancow na innych forum, to w sumie niczym sie nie roznicie. Po co ten pogon za zachodem, skoro w ameryce jest to samo gvwno co w polsce. Bilionerzy maja nasrane szmalu, a wy na nich j3biecie i jestescie tepi, to samo w ameryce sie dzieje. Potem ludzie sa popsuci, ze ja gram w gre i jestem ponizany za to ze chce ludziom itemy za friko rozdawac :O:(

Gość gość
pieniądze to był dobry wynalazek tylko ktos go zjepał.

bilionerzy. Ktos robi se firme, zaraz zatrudnia pracownikow kolejnych i kolejnych, a inni ludzie z tego korzystaja i potem wszystko robia za nas bilionerzy a my mamy na nich cale zycie pracowac. Podziekuje 🖐️

Sorry kolego, to jednak ja napisalem - jesli znasz moja historie to pewnie wiesz ze jestem homoimpotentem ze schizofrenia paranoidalna i czasem mam pomieszanie z poplataniem, nie wiem co i do kogo pisze

Paulinko, nie bede sie ludzil milymi slowkami itp. poneiwaz jestes daleko, jestes tylko dziewczyna z drugiej strony ekranu, nic wiecej, nie masz na mnie zadnego wplywu :)