Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwałam z facetem i on mi grozi. Co byście z tym zrobili?

Polecane posty

Gość gość

Wysyła mi smsy, że pożałuje, że zrobi mi coś takiego, ze sama popełnie samobójstwo (dosłownie tak pisał) :O Że nie znam dani ani godziny, ale będę tego gorzko żałowała do konca życia, ze go zostawiłam itd. Nie wiem czy to tylko pogróżki, ale się boję co planuje bo brzmi to niefajnie... Zgłosilibyscie to na policje?

Gość gość
Pewnie że zgłoś. Mieszkacie gdzieś blisko siebie? Te groźby są realne?

Gość gość
Mieszkamy w tym samym mieście. Nie wiem czy są realne, ale on zawsze był aż fanatycznie zazdrosny. O wszystkich, nawet jak rozmawiałam z kolegą czy kimkolwiek. Poza tym był czasem dość wybuchowy, ciężko było z nim wytrzymać, więc w koncu zdecydowałam się z nim zerwać. Najpierw prosił i płakał, straszył, ze sie zabije, a teraz zaczął mi wysyłać takie smsy z pogróżkami... Że mi zniszczy życie, że ma na to plan, że teraz ja zobaczę co to cierpienie i takie tam :O Szczerze mówiąc trochę się boję co mu może przyjść do głowy..

Gość gość
raczej tylko tak straszy, ale lepiej to zgłoś

Gość gość
Autorka się wybiela albo nie mówi nam wszystkiego ,pewnie potraktowała go jak śmiecia a teraz ma to na co zasługuje.

Gość gość
07:58- nie potraktowałam go jak śmiecia, po prostu już go nie kocham więc zerwałam i to wszystko i tez troche wlasnie przez ta jego chora zaborczość

Gość gość
Juz go nie kochasz? Ot tak ci przeszło? Skaczesz z kwiatka na kwiatek, nie dziwie mu się. Każdego kto się nudzi drugą osoba powinno się wieszać. Czas zacząć doceniać miłość. A taki namiętny facet na pewno sobie kogoś wartościowego znajdzie a ty zaslugujesz na dupka,który tez ci powie, ze się toba znudzil,odkochal :O

Gość gość
Zazdrośnicy tak mają, najpierw potem groźbą usiłują wymusić powrót. 95% tylko gada, ale pozostałe 5% potrafi swoje groźby spełnić. Też byłam z kimś takim, troche za późno sie dowiedziałam że mojej poprzedniczce powybijał wszystkie okna jak go zostawiła. Na wszelki wypadek uważaj bo dopóki nie znajdzie sobie nowej ofiary może być nieprzyjemny.

Gość gość
No oby nie spełnił tych groźb bo doszło do tego, że się trochę boję jak np. wieczorem idę sama uliczką koło domu :O Serio, boje się troche ,ze mi coś zrobi...Oby tylko tak straszył. Może i to zgłoszę tylko co policja z tym zrobi?

Gość gość
Policja nic nie zrobi, oni reagują dopiero jak coś się stanie. Musisz radzić sobie sama lub zgłosić do prokuratury zawiadomienie o przestępstwie stalkingu i groźbach karalnych, sms-y na dowód.

Gość gość
ok, dzieki za wskazówkę :) Bo on może tak tylko straszyć, a może i nie, lepiej nie ryzykować, a po nim to szczerze nie wiem czego można się spodziewać i co mu przyjdzie do glowy :O

Gość gość
zglos na policje,nawet jak mu nic nie zrobia to go postrasza