Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

hejka jestem paulinka i mieszkam w sosnowcu

Polecane posty

Slucham gangsta rapu, ubieram sie jak raperka i jak dziewczyna rzadzaca na dzielni, a tak naprawde jestem zwyczajna malolata, ktora nie wie czego chce, szanuje sie, ale lata mnie w dvpsko pol miasta, heheh, taka jestem niewyzyta i piekna XD

Tak bardzo jestem zakochana w cyniku z tego forum, marze o nim i kocham go najmocniej na swiecie, to najwiekszy smiec jakiego znam, o niczym bardziej nie marze niz o tym by dosiasc jego penisa i go ujezdzac, ale tak naprawde to lubie przygodny seks bez zobowiazan i regularnie spotykam sie z kolegami, ktorzy potem rvchaja mnie za klatka schodowa w pupe XD

Gość gość
Szanowna Paulinko. A czy bierzesz potem z pupy do ust?

Oj tak, branie z pupy do ust to moja specjalnosc, z tego jestem znana wsrod moich kolegow, ktorzy sa jednoczesnie moimi klientami.

Coz moim pierwszym chlopakiem byl moj Wojtus, to on mi uswiadomil, ze jestem dziewczyna lekkich obyczajow, gdy sobie to uswiadomil, to mnie zostawil, a ja zdecydowalam, ze bedzie mnie rypalo cale miasto :)

Gość gość
W takim razie powiedz ile bierzesz z********ie Cię w pupę i spust do buzi, potem podaj adres mailowy i się umówimy na spotkanie.

Gość gość
Na dużo :). Podaj maila, dogadamy szczegóły. Albo sama napisz tutaj: LubieMlodsze@10g.pl

Teraz nie bede mogla odpisac, bo zaraz mam klienta a wieczorem mam spotkanie biznesowe w hotelu, jutro sie skontaktujemy tygrysie 😘 MRAU