Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn masochistów lub kogoś kto wie o co chodzi

Polecane posty

Gość gość

Poznałam jakiś czas temu fajnego faceta i spotykamy się, ale jeszcze bez seksu. Wczoraj on po wypiciu pewnej ilości alkoholu przyznał, że bardzo mu się podobam i chciałby żebyśmy byli razem, ale ma pewną przypadłość i nie chciałby mnie zniechęcić i dlatego woli powiedzieć wcześniej zanim do czegoś dojdzie. Powiedział że lubi być bity przez kobietę, że mu to sprawia przyjemność i daje motywację, że na co dzień jest nieszczęśliwy i dopiero w takich sytuacjach chce mu się żyć i wgl dostaje takiego kopa do życia, że góry by przenosił. I kobietę która by z nim była i się na to zgodziła to by ozłocił. Trochę mnie zatkało takie wyznanie, ale już nie zdążyłam więcej się dowiedzieć bo za bardzo się upił. I teraz pytanie do kogoś kto wie o co chodzi, kto może jest w podobnym związku, jak to jest? Nie chciałabym odpuścić faceta ot tak bo naprawde jest fajny i wydaje mi się że wartościowy, ale zupełnie nie wiem na czym to wszystko polega. Czy tu chodzi o jakąś agresję czy o coś innego? Pomóżcie bo jestem dosyć skołowana. Głupawe odpowiedzi możecie sobie darować.

Gość gość
Ok ale życie nie polega tylko na seksie, tak poza seksem wszystko jest normalnie? Jakieś wspólne życie, praca, dom itd... On ma np fantastyczny talent rysowniczy, ale wgl go nie wykorzystuje, mówi że ma pomysły ale nie ma motywacji. Czy to znaczy że będzie złapie za ołówki i papier jak mu zapewnie jakieś doznania?