Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć dziewczynę ?

Polecane posty

Gość gość

Jak znaleźć dziewczynę ? Bo ogółem to nie mam zbytnio gdzie , gdyż obecnie pracuje , a w firmie - w której praktycznie jestem sam , bo dużo osób po odchodziło i dziewczyn tam nie ma żadnych , przez znajomych też za bardzo nie ma jak , a poznawanie jakiś obcych było raczej bardzo trudne i kończyło się na niczym. Nigdy nie miałem dziewczyny , a fajnie byłoby w końcu znaleźć , jak kogoś znaleźć ?

Gość gość
Bez kasy i wygladu modela nie masz szans choc mozesz udawac muzulmana i ponizac kobiety one to lubia

Gość gość
Co do moich zajęć to pracuje w zawodzie który mi się bardzo podoba , poza tym , moim hobby jest chodzenie na siłownie , ucze się angielskiego, czasem lubię jakieś horrory oglądać itp. , większość czasu poświęcam na swoje zajęcia.

Gość gość
Bez kasy i wygladu modela nie masz szans choc mozesz udawac muzulmana i ponizac kobiety one to lubia xxxx A sama kasa wystarczy ? bo nie długo będę miał jej już trochę... , a jak będę mieć kasę to gdzie szukać jakieś ? w necie dać ogłoszenie , że szukam jakiejś dziewczyny za kasę ?

Gość gość
pomoże ktoś coś ?

Gość gość
sama kasa to wystarczy na prostytutke a na zwiazek potrzeba wiecej. Baby nie chca normalnchy mezczyzn.

Gość gość
to jak wyglądać jak model ?

Gość gość
czego potrzeba więcej ? do związku

Gość gość
Nikt oprocz mnie nawet tobie nie odpisuje kobiety nie chca zwiazkow tylko utrzymywania

Gość gość
To myślę , że kasa wystarczy , w wolnej chwili poszukam sobie jakąś na necie , która szuka sponsora itp. i pewnie szybko jakaś ciekawa się znajdzie...

Gość gość
bo inaczej nie d rady i po sprawie , już od jakiegoś czasu o takim czymś myślałem.