Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wyszłam 3 dzien z domu bo nie mam z kim a sama sie boje

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj to juz bedzie 3 dzien jak nigdzie wyjde... nie mam znowu odwagi dokądkolwiek sie ruszyc, czuje sie sparalizowana... :O

Gość gość
A skąd bierzesz jedzenie ?

Gość gość
bylam w czwartek na zakupach i sie zabezpieczylam

Gość gość
jak z tego wybrnąć? juz myslalam zeby przygarnąc sobie psa.. i chodzic z psem.. nie mam juz siły do tego.. nie wiem jak z tym walczyc..

Gość gość
czy ktos ma z was jeszcze taki problem i udalo mu sie poradzic sobie z tym raz na zawsze???

Gość gość
Na fobię społeczną niestety nie ma lekarstwa. Prawdopodobnie będziesz siedzieć w domu, aż głód zmusi cię do wyjścia po zakupy :) Ale skoro masz fobię społeczną, to jak zarabiasz na życie ?

Gość gość
Ile masz lat? I czego sie boisz?

Gość gość
jestem na chorobowym na razie :O

Gość gość
opisz bardziej swoje problemy i fobie

Gość gość
No wlasnie.. ciezko okreslic co to jest.. czasem miewam ataki paniki na zewnątrz jesli akurat jestem sama.. ataki paniki objawiaja sie tak, że czuje sie jakbym zaraz miala zemdlec i kołatanie serca, czuje sie zagrozona jakas no nie wiem jak to opisac.. czuje sie czasem jakby za chwile mieli mnie zlinczowac czy cos..wiem ze chore to jest ale tak jest..

Gość gość
a najdziwniejeze jest to, ze mam tak tylko cyklicznie.. np. 2 tygodnie funkcjonuje w miare normalnie a pozniej bach i np. kilka dni czy tydzien znowu to powraca..

Gość gość
Objawy wskazują na tzw. "schiza fobicznego". Wypij 200 ml wódki i zrób palcówkę. To usunie z układu nerwowego nadmiar napięcia elektrycznego, i poczujesz się normalnie.

Gość gość
tyle tutaj fobików podobno siedzi i nie walczycie z tym? Nawet nei zastanawiacie sie jak z tym walczyc? Szkoda..

Gość gość
tez tak czasem mam, ze jest w porzadku przez jakis czas, a nagle mi cos odbija np. jak siedze przy biurku, cos pisze i ktos na mnie patrzy to czuje dreszcze, mdlosci... Biore leki uspokajajace, masturbacja tez dobra, ide do lazienki i np. poguje w wolnych chwilach jak punkowa, w domu gdy nikt mnie nie widzi spiewam :d