Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejna sobota w samotności bo kobiety mnie nie chcą

Polecane posty

Gość gość

bo chcą tylko przystojniaka!!!

Gość gość
Kobiety nie chcą przystojnego tylko normalnego a to duża różnica.

Gość gość
gość dziś Na normalnego nie zwracają uwagi tylko przystojniaka chcą który daje orgazmy co 1 sekundę.

Gość gość
Mylisz się jestem kobietą i wiem lepiej co chcą kobiety.

Gość gość
gość dziś Nie myle się bo sam widzę czego chcecie tylko mega przystojniaka który jest pewny siebie i wyrywa każdą panne w klubie.

Gość gość
Masz jakiś proble (na pewno nie jest to wyglad) może jesteś upierdliwy, marudny a może nie dbasz o higienę nie wiem, znam kilka par w których facet jest z wyglądu b.b.przeciętny a ma żonę (dziewczynę) naprawdę super dlatego nie wciskając kit że tylko przystojniak możemieć dziewczynę, ja osobiście nigdy niemiałam zaufania do ładnych chłopców.

Gość gość
gość dziś Jak nie dbam higiene? Dbam bardziej niż wiekszość meżczyzn ;)

Gość gość
gość dziś ...Na normalnego nie zwracają uwagi tylko przystojniaka chcą który daje orgazmy co 1 sekundę... x Właśnie wyjaśniłeś: dlaczego żadna cię nie chce :D. x Kobiety nie przepadają za IDIOTAMI bez dobrego wyglądu. x Orgazm kobiety trwa nieco dłużej, niż jedną sekundę :P.

Gość gość
Po kolezankach, na czatach czy portalach randkowych widze ze kleicie do najprzystojnieszych meżczyzn.

Gość gość
Kobiety tylko marza o facetach którzy skończyli AWF i są wyrzeźbieni i mają niewiarygodnie piękną twarz to ich tylko interesuje. Twarz i ciało nic więcej :)

Gość gość
Mój przyjaciel skończył AWF i ma 158cm wzrostu. Ma też kochającą żonę i sporo dziewczyn, które zwracają na niego uwagę. On w odróżnieniu od ciebie ma OSOBOWOŚĆ i coś sobą reprezentuje :).

Gość gość
Ja też mam osobowość jestem ideałem z charakteru według opinii kobiet :) wymagacie modeli i nic więcej dlatego jestem sam

Gość gość
Wnioskując z twoich tekstów na kafe, twoja osobowość jest g_wno warta :P. x Mój ojciec zawsze mawia, że jak już kobiecie nie można powiedzieć ŻADNEGO komplementu, to zawsze można stwierdzić, że ma piękne oczy :P. x Widocznie tym stwierdzeniem o charakterze, dziewczyny pozbywają się towarzystwa, namolnych idiotów P.

Gość gość
Model, idz do psychologa, niech ci pomoze, bo tu nikt nie ogarnie twoich obsesji. To juz zakrawa na obsesje.