Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian24

Dziewczyna zerwała, jak ją odzyskać?

Polecane posty

Gość Damian24

Witajcie, jestem Damian i mam 24 lata. W zeszłym tygodniu po kilku miesiącach związku dziewczyna ze mną zerwała. Powiedziała, że nie ma sensu tego ciągnąć bo nic do mnie nie czuje. Nie mogę się po tym pozbierać ponieważ ja do niej coś czuję. Wiem, że ciężko będzie ją odzyskać ale czy jest na to jakakolwiek szansa? Rozstając się zostaliśmy w relacji przyjacielskiej ale to dla mnie za mało. proszę szczególnie o pomoc wszystkie dziewczyny.

Gość gość
Uwolnila sie od ciebie i juz. Daj jej spokoj.

Gość gość
a podbierak miałeś ?

Gość gość
Ale pomyśl- po co odzyskiwac na siłę kogos, kto nic nie czuje? Nie uwazasz, że zasługujesz na to, żeby być w związku z kobietą, która będzie Cię bardzo kochała, dla której będziesz całym światem i która nie będzie sobie wyobrażała życia bez Ciebie? Nawet jakbyście wrocili- to czy wtedy nie będzie Cię ciągle dręczyła myśl, że może ona wrocila z litości lub z braku laku, że nic nie czuje i tylko czeka na to, aż pozna kogoś innego??? Bo jesli pp kilku miesiącach nic nie poczula, to raczej to się nie zmieni. Życzę Ci szczęrze obustronnego zauroczenia od piersszego wejrzenia, bo potem o miłość łatwo. A jeżeli już bardzo chcesz coś spróbować (choć ochlon troche, za jakiś czas stwierdzisz, że nie warto)- spróbuj się odciąć zupełnie. Nie bądź jej przyjacielem, nie rozmawiaj z nią i nie spotykaj się. Niech ona poczuje, że straciła Cię na zawsze- wtedy jest szansa, że zateskni, że zrozumie, że jej Ciebie brak itd. Najgorsze co mozesz zrobic to taki właśnie kontakt świeżo po rozstaniu- ona zagluszy wyrzuty sumienia, poza tym będzie miała poczucie, jakbys ciągle gdzies tam byl, nie odczuje straty i nic się nie zmieni, bo nie zateskni. Polecam wpisać w wyszukiwarkę coś a la "prawo przyciągania- jak przyciągnąć byłą"- kilka lat temu był taki wątek, więc powinno Ci się to wyświetlić. Tam był bardzo fajny sposób na powrót byłej, warto przeczytać