Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum02

Polecane posty

Gość gość
A kogo przypominasz Ty, ktora tu przychodzisz dzien w dzien krytykowac? Po co? Nie masz swojego zycia? Zaloz swoj temat. Nie znasz teorii "nie lubie- nie czytam"?

otulona_snem dziś przypominasz czlowieku Shatyn- psa,ktory sie kreci z ogonem i chce go zjesc,masz nie ulozone i rozklekotane zycie osobiste,dlatego wsciekle gryziesz naokolo... x x No tak... Ponad trzydzieści lat małżeństwa w sumie niezłego małżeństwa, mądry i wykształcony syn mający dobrą pracę, dobre mieszkanie, dobry samochód, stabilne, niezłe dochody (jak na polskie warunki to jest wg otulonej, rozklekotane życie osobiste...:D

zyjesz tym tematem,i zyciem moim,Myra,czy tez Ifci..odkladam rowniez twoje inwektywy na bok x x A żyję życie panny Iftar i wielokrotnej rozwódki otulonej...:D Inwektywy? Gdzie, jakie? Znowu zmyślasz.

twoje teraz wydumy zrozum,juz nie maja takiego oddzialywania jak 8-10 temu,bo wszyscy zainteresowani widza kim tak de facto jestes facet-przykro mi,ciebie wystarczy "czytac" miedzy slowmi,bo jak tam jakkies zdanie wyplodzisz to jest przerazajaca sytuacja..do bander-mordercow masz blisko,moze wez przyklad z Nowaka x x No i oczywiście próba, gówniarska, obrażenia za to, że myrevin był łaskaw po raz kolejny się skompromitowac, podobnie jak otulona czy też iftar....:D

otulona_snem dziś i jeszcze jedna rzecz nie urodziles sie w Krakowie,ani twoja rodzina z samego Krakowa nie pochodzi,tam wasza rodzinke komunisci wsadzili i to jeszcze na te polacie pola jakim jest ta obrzydliwa,robotnicza NH x x Urodziłem sie w Krakowie a mój ojciec po skończeniu studiów inżynierskich w specjalności budowa i projektowanie silników spalinowych miał możliwość pracy w Warszawie ale bez mieszkania, lub w Krakowie z mieszkaniem ale nie w swoje specjalności. To jak myślisz otulona? Co wybrał w 1959 roku zaraz po ślubie?

otulona_snem dziś z wioski jakiejs jestes i ta twoja rodzina,i zeby nie bylo to nie zarzut,tylko was z jakiej wioski wzieto,wsadzono na obrzeza dla roboli i teraz ty tworzysz swoja histori x x Jeśli Kraków jest wioską to tak. A moja rodzina pochodzi z niedużego miasta w woj. łódzkim...

Gość gość
Debilka czy hejterka? Chooy wie. Nikomu normalnego nie chcialoby sie wchodzic codziennie do kogos, kogo sie nie lubi..

wez juz sobie daruj,kolo Krakowa ogolnie to ty nigdy nie stale x x Może byłoby to prawdą gdybym sie w Krakowie nie urodził...:D

otulona_snem dziś edytowales, w sumie nie wiem dlaczego smiech.gif i tak to nic nie zmienia x x Edytowałem, żeby dodać linki do zdjęć "obrzydliwej Nowej Huty) wg ciebie...

Gość gość
Nowa Huta to piękna dzielnica. Mieszka sie w parku jak widać.

-to ze od 10 lat tu ze soba piszemy,a mimo wszystko ty na orange uderzasz w obrzydlistwa,typu "sprzatanie muszli toaletowych"? x x Nie. O myciu kibli pisze pod swoim nickiem.

to ze wiesz,ze Myro jest spokojnym,madrym,zrownowazonym czlowiekiem( ktorego szanuje moj ojciec,a lubi moja mama i cala nasza rodzina go uwielbia),a w nas uderzasz? x x Ja tylko oceniam to co on tutaj wypisuje i z tego co tutaj wypisuje wynika jasno, że on ani spokojny, ani mądry ani zrównoważony. Wypisuje jakieś durnoty, potem zamiast się przyznac do błędu ucieka jak dzieciak z przedszkola... I w nikogo nie uderzam a tylko odpowiadam na "ciosy" i wypisywane durnoty przez was.

otulona_snem dziś twoi rodzice nie pochodza z Krakowa i to konczy temat x x A czy ja pisałem, ze pochodza? Nie. A ja już tutaj się urodziłem.

to.ze najprawdopodobniej..najpewniej juz nie masz wyboru.. i tak tu utknales,miedzu Mna i Myrem x x Nie mam wyboru pomiędzy czym a czym? Bo pomiędzy tobą a myrevinem nie chce wybierać bo nie ma w czym wybierac. Oboje jesteście niezbyt madrzy za to skorzy do epatowania swoim brakiem wiedzy i inteligencji tutaj na forum.

otulona_snem dziś Shatyn..jakie ciosy?..O czym ty chlopie piszesz? x x No to przeczytaj tpo co jeszcze niedawno o mnie pisałaś i o mojej rodzinie... A "ciosy" ująłem w cudzysłów... Znowu brak intelektu czy udajesz tylko?

otulona_snem dziś jest juz pozno idz spac x x Skoro dla ciebie późno to idź. Ja chodze spać ok 1-2 a teraz czekam na rozpiskę wyjazdu...

otulona_snem dziś czekaj sobie ile chcesz,ale wiecej nie klam,bo jak fantazjujesz to widac x x A teraz opisz i uzasadnij JEDEN taki przypadek. JEDEN albo przeproś.

Nie wiem co ty widzisz w tym śmiesznego. Dorosły człowiek jeśli mówi tak jak ty o innym dorosłym człowieku, powinien mieć coś, co uzasadni jego słowa. W tym nie ma nic śmiesznego.

otulona_snem dziś ty masz cos z glowa,i sexualnie z glowa-przerazajaca sytuacja,obserwowanie twoich wpisow .. x x Teraz jeszcze seksualnie...:D Naprawde nie widzisz jaka jesteś żałosna?

otulona_snem dziś ale czego ty ode mnie chcesz? o przeciez wiesz ze klamiesz? o wiec jak mam do ciebie sie odnosic? x x x Nie wiem, że kłamię. Mało tego. Nie kłamie... Nie mam takiego zwyczaju. Jak się masz do mnie odnosić? Po prostu uzasadnij swoje twierdzenia. Albo ładnie przeproś za pomówienia.

Wchodzę abyś coś ciekawego poczytać o dobrej zmianie.. a tu prywatne przepychanki :( Nie sądzicie, że ogólnodostępne forum to nie najlepsze miejsce do osobistych prztyczek ? Wyjaśnijcie sobie zaszłości na @ albo gg a tu piszcie na tematy polityczne. x Politycy i publicyści prześcigją sie dzisiaj w podsumowywaniu roku dobrej zmiany. A to 500+ , a to szczyt nato.. itp. A mnie sie wydaje, na poważnie, że jednym z niewielu sukcesów w dłuższej perspektywie (bo tylko takie są dla mnie istotne) jest wytworzenie w społeczeństwie postaw obywatelskich. Co prawda owe postawy budują się na sprzeciwie wobec "dobrej zmiany" ale będą trwały dłużej niż dobroczynne skutki programu 500+ ( negatywne niestety potrwają dłużej ).

A mnie sie wydaje, na poważnie, że jednym z niewielu sukcesów w dłuższej perspektywie (bo tylko takie są dla mnie istotne) jest wytworzenie w społeczeństwie postaw obywatelskich. Co prawda owe postawy budują się na sprzeciwie wobec "dobrej zmiany" ale będą trwały dłużej niż dobroczynne skutki programu 500+ ( negatywne niestety potrwają dłużej ). x x Niestety obawiam się, że nie będzie tak jak piszesz. Polaków cechuje słomiany zapał i jak tylko będzie trochę lepiej zaczną się jeszcze bardziej gryźć niż to teraz się dzieje.