Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum02

Polecane posty

Yoriksine dziś Ale sie wstrzeliłem, teraz to już na bank zostanę drugim wcieleniem shatyna x x Już jestes na bank. Mam nadzieję, ze to dla ciebie nie jest wielka przykrość...

Tak się zastanawiam czy - gdyby Ci wszyscy anonimowi hejterzy (pokroju chyba otulonej) mieli możliwość wypowiedzenia się w sprawie publicznie i nie anonimowo to czy mieli by tyle odwagi co owe kobiety. Jak sądzicie ? x x Oczywiście, ze nie. Oni tylko zza monitora i w gębie sa mocni/mocne...

Gość gość
yorksine czy ty jestes nachlany albo najarany ?? ty zobacz co sie pisze do ciebie a co ty odpisujesz czy ty widzisz jakis sens w swoich wypowiedziach pedale??

Gość gość
ak się zastanawiam czy - gdyby Ci wszyscy anonimowi hejterzy (pokroju chyba otulonej) mieli możliwość wypowiedzenia się w sprawie publicznie i nie anonimowo to czy mieli by tyle odwagi co owe kobiety. Jak sądzicie ? x x Oczywiście, ze nie. Oni tylko zza monitora i w gębie sa mocni/mocne... x no pewnie ty jakbys mial mozliwosc wyszedlbys przed kamere wypial d**e i pokazal o tu mnie ładują :D

no pewnie ty jakbys mial mozliwosc wyszedlbys przed kamere wypial d**e i pokazal o tu mnie ładują x x Niestety nie mógłbym ale jak widze to twoje marzenie. Mam znajomych w TVN... Mogę pogadać, żeby zrobili program o debilach dla debili i wtedy może ciebie pokażą. To i sobie pooglądasz.

Gość gość
liczyc lamusie umiesz do dwoch:D

gość dziś liczyc lamusie umiesz do dwoch x x Domyślam się, że dla ciebie to szczyt mozliwości skoro o tym piszesz. Dla mnie nie.

Gość Myrevin
Bruno Shatyn dziś Jak widze myrevin, podobnie jak Antoni M. nie potrafi wycofać się z perdolniętej publicznie bzdury..} <<>> Nie przypominam sobie bym cokolwiek "perdolną", ale może Shatyn jak zwykle ma jakieś omamy. o.O <<>> Cytaty z netu.. {Przypomniane jednak zostało głosowanie w sprawie odzyskania wraku rządowego tupolewa oraz postawa Platformy Obywatelskiej.} {W pewnym momencie przypomniane zostało pewne głosowanie. Ja mam też pytanie bardzo konkretne, a nie jakąś subiektywną ocenę.Panie pośle jak Platforma głosowała w Radzie Europy, kiedy złożyliśmy wniosek o zwrot wraku? – zapytał Polityka PO Tarczyński. W studiu zapanowała cisza. Gdybyśmy słuchali audycji radiowej byłaby to rzecz nie do pomyślenia. Jednak nie. To tylko polityk PO siedział w studio jak „zamurowany” i nie wiedział co odpowiedzieć. W końcu pojawiło się magiczne „nie wiem, nie pamiętam”. Jakże to przewidywalne. Nie pamiętam tego głosowania… – zaczął się tłumaczyć Święcicki. Ja Panu przypomnę. Głosowaliście przeciw.} <<>> Oczywiście nie wiem o jakie głosowanie, tak konkretnie, chodzi, skoro Swięcicki nie pamięta, może było np 4 lata temu. Pojęcia nie mam. Artykuł i dziś jest w necie więc jak już ktoś napisał, że ktoś czegoś nie może znaleźć nie znaczy że nie istnieje.

Gość gość
wez juz wyjedz mędrcu z sieci:D

{ Niestety takie matoły jak myrevin istnieją i wypisują takie durnoty jak ta o RE. } <<>> :D🖐️))) EOT.

Oczywiście nie wiem o jakie głosowanie, tak konkretnie, chodzi, skoro Swięcicki nie pamięta, może było np 4 lata temu. Pojęcia nie mam. Artykuł i dziś jest w necie więc jak już ktoś napisał, że ktoś czegoś nie może znaleźć nie znaczy że nie istnieje. x x To oczywiste, że nie wiesz... A wystarczy tylko prześledzić to co sie działo w RW w sprawioe Smoleńska i już wiadomo. A nie potrafiłeś sie do tego przyznac wcześniej? Podobno sprawdziłeś...:O Po co robić z siebie durnia po raz kolejny?

Myrevin dziś { Niestety takie matoły jak myrevin istnieją i wypisują takie durnoty jak ta o RE. } <<>> smiech.giflapka.gif ))) EOT. x x Wcale ci się nie dziwie, że "EOT"... Zrobiłeś z siebie matoła i nic więcej nie masz do dodania.

Gość gość
dziadzia wpada w transe swoje:D

Może to po prostu w tym stylu... x "Tarczyński wspomniał kłamstwa Ewy Kopacz, która mówiła o przekopywaniu ziemi w smoleńsku. Wspomniano o sekcjach zwłok, które miały być zrobione, jak się później okazało, nie były i o wielu innych kwestiach." x x O przekopywaniu ziemi, Kopaczowa dostała info od Rosjan. I nigdy się nie okazało, ze sekcji nie było. Ten pan po prostu zmyśla...

Prowadzący poruszył temat eksterytorialności. Dlaczego ten wątek nie był zbadany? – pytał. Święcicki jął się wić i mieszać. Jak wiele razy można usłyszeć „nie wiem”, „nie pamiętam” - poseł PO stanowczo nadużywał tych sformułowań? x x :D Eksterytorialna cześć bazy wojskowej Rosjan? Taką durnotę może wymyślić tylko pisior...:O

powiedział polityk PO i zaczął standardową w takich wypadkach procedurę – atak na PiS. Starał się przekonać, że nie da się dojść do prawdy nie mając ekspertów. Dezawuował naukowców badających katastrofę smoleńską skupionych wokół podkomisji smoleńskiej. x x Oni siebie sami dezawuowali... Przecież żaden z nich nie jest specjalistą od badania wypadków lotniczych.

Gość gość
zaczynaja sie wklejki zaraz bohatier sraczki dostanie

Gość gość
nie zazdrosc moze kiedys i ty sobie kupisz if

Gość gość
Na jakiej podstawie piszesz o mitomaństwie?

:D Zaczynam się na poważnie zastanawiać czy ty na pewno jesteś normalna... Zmyślasz coś, potem to zmyślnie mi zarzucasz a potem w to wierzysz... To nie jest normalne.

gość dziś Na jakiej podstawie piszesz o mitomaństwie? x x :D Ona nie ma zadnej podstawy. Po prostu zmyśla i tyle. Jej się nie mieści w głowie, że ktos może znac Stuhra, że ktoś tanczył w teatrze czy też grał na wiolonczeli, że ktoś może robić zdjęcia do folderów reklamowych, że ktoś ma tyle wiedzy (dużo więcej niż ona) itp, itd... To chyba choroba albo... Chorobliwa zazdrość...

No i jeszcze jeden bardzo wazny fakt. Ma widzenia... Widzi kto napisał post jako orange... Mało tego. Wie to z całą pewnością...:D

- Minister Macierewicz powiedział: jest prawdą, że mistrale zostały przekazane Federacji Rosyjskiej. Czy przedstawił pani dowody na te informacje? - pytała premier Beatę Szydło reporterka TVN24 Arleta Zalewska. - To informacja, którą podaje pan minister Macierewicz, dlatego myślę, że najlepiej do niego kierować to pytanie - odpowiedziała szefowa rządu. (http://www.tvn24.pl) x x Pani niestety premier nie potrafi odpowiedzić na bardzo proste pytanie a potem... Ucieka...:D Zupełnie jak tutaj....

Gość gość
Uważak Odurzona Gołdą, loguję się na Shatyna :D Co za tłuk z wyuczonym na pamięć tekstem :D:D

Prof. Andrzej Przyłębski atakuje szefa Federalnego Trybunału Konstytucyjnego za mieszanie się w polskie sprawy. Wcześniej zaś ostro krytykował Niemców i samego prezydenta Gaucka, że mają "zawężone horyzonty" i nie rozumieją zachodzących u nas zmian. x „To nieodpowiedzialna krytyka działań naszego państwa”, „mieszanie się do egzekwowania i tworzenia prawa, które pozostaje w gestii suwerennego narodu oraz wybranego przezeń parlamentu”, „absurd” – takich określeń używa prof. Andrzej Przyłębski, od niecałych dwóch miesięcy ambasador RP w Niemczech, w stosunku do prof. Andreasa Vosskuhle, prezesa Federalnego Trybunału Konstytucyjnego.

A to powód durnego zachowania się pana niestety ambasadora... x Vosskuhle, powszechnie szanowany prawnik, jeszcze niedawno wskazywany jako przyszły prezydent RFN (odmówił jednak kandydowania) w sprawie polskiego Trybunału Konstytucyjnego głos zabrał w zeszłą sobotę. Wspólnie z Laurentem Fabiusem, przewodniczącym francuskiej Rady Konstytucyjnej, która bada zgodność przyjętych ustaw z francuską konstytucją, udzielili wywiadu dziennikowi „Süddeutsche Zeitung”. x – Jesteśmy zaniepokojeni tym, co się dzieje – mówili o Polsce. x Fabius zwracał uwagę, że kto ogranicza kompetencje Trybunału Konstytucyjnego, atakuje istotę państwa prawa. Vosskuhle przestrzegał zaś, że tam, gdzie brakuje skutecznej opozycji, wolnych wyborów oraz silnej prasy, demokracja nie może się rozwijać. x – Praworządność musi pozostać fundamentem UE. Tylko taka Europa ma przyszłość – mówił Niemiec. x Obydwaj dawali do zrozumienia, że Unia nie może przejść nad wygaszaniem przez PiS Trybunału do porządku dziennego i powinna Polskę ukarać.