Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum02

Polecane posty

Gość gość
czekam aż szmatyn przeniesie się do Doniecka :D:D:D:D:D

a ty pedale co tak lizesz rowa nowohuckiemu bohaterowi ?? kim ty jestes skad sie tutaj znalazles pajacu? x A jednak jest tu więcej zer.. nie spinaj się tak, szkoda zdrowia a mnie to na pewno nie zmieni ;) Być może Ty w ten sposób rozmawiasz ze swoimi dziećmi w domu albo z dziadkami.. nie wiem , nie wnikam. Ale ja tego języka ni w ząb nie kumam. Jesli masz do mnie jakies pytania to prosze jeszcze raz, powoli, po Polsku - dasz rade ?

Gość gość
Yoriksine =szmatyne:D:D:D:D:D

Gość gość
nie mam dzieci poyebie

Gość gość
Yoriksine =szmatyne:D:D:D:D:D

gość dziś york to nasz bohatirsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif x A gdzie tam nie do bohaterstwa.. Ale widzę że jest tu sporo większych ode mnie i nie boją się zalogować i podpisywać pod swoimi wymęczonymi złotymi myślami ;) x gość dziś teraz to w modzie jest powiedziec ze sie wyskrobalo a to ze powiedziala ze nie chcialo sie jej zmieniac mieszkania na wieksze to bylo normalne deklu j****y?? x Twierdzenie, że to jest w modzie może wypowiadać osoba której moralność porównałbym do tej oświeconej od ojczulka Teddiego. Jakim prawem tak łatwo przychodzi wam takie krytykowanie kogoś komu sie to wydarzyło i kto mówi o tym jawnie. Przecież to jest bardzo traumatyczne i osobiste przezycie. Mam wrażeni że z grubsza tym sie różni populistyczna pusta prawica od tzm lewactwa- zero inteligencji i co gorsza zero empatii.. Pozostane przy swoim lewactwie, prawicowe komuszki ;) ;) a i rozumiem, że dopisek "deklu j****y" jest tutejszym gestem pozdrowienia ?? ok. dodam coś od siebie: zrozumiałeś "tępogłowy deklu j****y " ? Pozdrawiam ciepło ;)

Gość gość
parówe pozdrawiasz ciepło?

Gość gość
Sa pewne sprawy o ktorych nie powinno sie mowic glosno a w szczegolnosci robic to dla rozglosu debilu to sa intymne i prywatne sprawy nie dlugo bedziesz patrzyc w tv jak celebryci sraja do kibla bo juz sie wam debilom lewackim smieciom wszystko znudzi

Gość gość
Nie powinno się mówić głośno bo ja tak każę! Zrozumiano?

Gość gość
nie najlepiej to wszystkie osobiste sprawy przed kamere wyciagnac to wtedy jest git :D:D:D:D:D pokaz ze masz hemoroidy w tvnie bedziesz cooolllll zalosne debile :D

Gość gość
Sa pewne sprawy o ktorych nie powinno sie mowic glosno a w szczegolnosci robic to dla rozglosu debilu to sa intymne i prywatne sprawy Np jak ksiądz molestuje dziecko. O takich sprawach mowić głośno? A fuj! To są działania niemoralne i antykościelne.

Gość gość
ale zapodales porownanie widac ze cie zmiazdzylem i bredzisz po swojemu :D

Gość gość
wez wyskrob sobie g****o z d**y i idz na czarny marsz swoja droga na tych marszach to wiekszosc kobiet to sa stare jakies torby co juz dawno urodzily jakis nieudacznikow i teraz krzycza :D

Gość gość
idiotow nie brakuje wystarczy zajrzec na ten frajerski temat

Gość gość
teraz possij sobie i wklej fotke bo to normalne przeciez:D

Gość gość
turbo debil na posterunku:D:D:D:D:D

Gość gość
zaloguj sie pseudo yntelygencie :D

Gość szmatyn niezalogowany
jestem, jakby co. :classic_cool:

Gość szmatyn niezalogowny
A sorry... Jakby co to jestem. :classic_cool:🖐️))

gość dziś wez wyskrob sobie g****o z d**y i idz na czarny marsz swoja droga na tych marszach to wiekszosc kobiet to sa stare jakies torby co juz dawno urodzily jakis nieudacznikow i teraz krzycza smiech.gif x A ci nieudacznicy później pokrzykują odważnie w foteliku przed monitorkiem, jak to oni miażdżą ;) Brawo wy ! x gość dziś Sa pewne sprawy o ktorych nie powinno sie mowic glosno a w szczegolnosci robic to dla rozglosu debilu to sa intymne i prywatne sprawy Np jak ksiądz molestuje dziecko. O takich sprawach mowić głośno? A fuj! To są działania niemoralne i antykościelne. x Ja tam nie wierzę w żadne molestowania dzieci przez księży.. To jet przecież prowokacyjny i żałosny kwik lewaków co chca skompromitować wspaniałych , cudownych i uczciwych księży.. którzy tak się poświęcają dla dobra ojczyzny, narodu.. ;) ;) x gość dziś idiotow nie brakuje wystarczy zajrzec na ten frajerski temat x Masz rację. Zwłaszcza takich co mają aż tyle do powiedzenia ;)

Gość gość
chłopie z toba to nie ma sensu dyskutowac ty jestes zwyklym niereformowalnym debilem z forum :D czesc

No tak ten argument jest nie do zbicia.. szkoda tylko, że takie merytoryczne uwagi to wasz wspólny mianownik ;) Cześć zj****y debilu i pozdrawiam ciepło ;)

otulona_snem dziś (Uprzedzam, żeby potem nie było głupich tekstów o tym, że mnie tu nie ma.) o jak sie pomylisz to prawde napiszesz smiech.gif ,w dobie globalnego internetu to ty chyba lecisz do Koreii Polnocnej,albo innego tego typu panstwa na zamkniete lotnisko skoro nie bedziesz mial dostepu do internetu smiech.gif chyba ze to szpital,a ty nie masz pakietu w tel co jest w twoim wypadku najbardziej prawdopodobne x x x A więc tak. Po pierwsze... Nie lece do Korei a już kiedyś tłumaczyłem i nie mam zamiaru robić tego następny raz. Nie będe również w szpitalu, mam nadzieje. Nie mogę korzystac z netu i to ci powinno wystarczyć. Masz rację. Nie ma żadnego pakietu bo od dwóch lat do sierpnia 2018 mam net w kom. bez ograniczeń z racji wykonanej kiedyś pracy dla operatora kom. Razem z netem dostałem Xperie Z3 która mam do dzisiaj. Mnie wystarczy. Nie dziękuj za wyjaśnienia ale w ramach wdzięczności postaraj się chociaż trochę zmądrzeć.