Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum02

Polecane posty

E tam, pesymista z Ciebie.. Na pewno jak się uspokoi to ludzie przestaną sie tak interesować polityką. To naturalne, że gdy sprawy idą dobrze lub względnie dobrze, to człowiek zaczyna organizować sobie życie na płaszczyźnie lokalnej, nie musząc walczyć aż tak o większe sprawy. Ale będą juz uważniejsi, będą bardziej (mam nadzieję) uczestniczyć w wyborach, będą wiedzieć że nic nie jest dane raz na dłuzej i w każdej chwili może przyjść jakiś inny mały oszołom (celowo pisze mały,bo historia zna paru innych małych oszołomów) i chciec wprowadzac inna rewolucje.

Mam wrażenie , że nawyzywała mnie myląc z Tobą i teraz jej głupio. Jak się pojawiam to znika ;) A wystarczy przeprosić, każdemu się zdarzy kogoś przezwać od dziadów przecież ;)

Ona nie potrafi przepraszać, podobnie jak ten jej przydupas... Oni nie mają wbudowanego mechanizmu kultury który zmusza do przyznania się do błędu i przeproszenia... Takie modele..

Gość gość
shatyn to mega czub ale ta otulona to tez mocno p**********a jest :D:D:D

Gość gość
Z3 to flagowiec Sony, dobry fon. Ty zazdrościsz Iftar?

Gość gość
gość dziś x bohatir we formie:D:D:D

_iftar_ dziś Ciekawe czego niby Otulina ma mu zazdrościć??? Tej Xperii??? x x Naprawde myślisz, że można mi zazdrościć Xperii? Nie mierz wszystkich swoją miarką. Natomiast otulona może mi zazdrościć wiedzy, inteligencji itp. No i na pewno tego, że udało mi się wielokrotnie przyłapać na kłamstwach ją, myrevina czy ciebie a jej nigdy nie udało sie zrobić tego samego w odniesieniu do mojej osoby.

Ze Stanisławem Kogutem, senatorem Prawa i Sprawiedliwości, członkiem Komisji Rodziny, Polityki Senioralnej i Społecznej, rozmawia Rafał Stefaniuk x Kampania Przeciw Homofobii wezwała nauczycieli do zorganizowania w szkołach „tęczowych piątków” promujących postawy homoseksualne. W Pana ocenie, w szkołach jest miejsce na tego typu akcje? x – Szkoła nie jest miejscem do manifestowania tego typu poglądów. Ci, co organizują tego typu akcje, uważają, że są najmądrzejsi na świecie? Polska jest krajem katolickim i nie życzę sobie, żeby moi wnukowie musieli patrzeć na tę błazenadę. Pan Bóg jest cierpliwy, ale sprawiedliwy. Niech ci wszyscy organizatorzy tej akcji liczą się z tym, że kiedyś na Sądzie Ostatecznym odpowiedzą za swoje idiotyczne pomysły i demoralizację młodych ludzi. x Artykuł opublikowany na stronie: http://naszdziennik.pl/polska-kraj/169029,walka-o-niewinnosc-dzieci.html x x Ale za to jest wg Koguta miejsce do manifestowania katolicyzmu i wg Koguta to nie demoralizuje młodych ludzi....:O

Gość gość
otulona jakiej xperii zazdroscisz shatynowi i dlaczego?

Dalsza częśc wywodów Koguta... x Nie łudźmy się, że żyjemy w czasach pokoju – to jest wojna o to, czy Polska ma być katolicka czy laicka. Są w naszym kraju siły, które chcą zniszczyć Kościół katolicki, a kto to jest Kościół? To my. Dlatego kuratorzy powinni zdecydowanie zareagować i zabronić takich akcji w szkołach. W szkole dziecko ma być bezpieczne, a nie indoktrynowane. x x Najbardziej indoktrynowane dzieci są w szkole na lekcjach religii...:O Tylko idioci chcą zniszczyć kk. W Polsce w zasadzie tacy nie istnieją. Kogut widac żyje w omamie jak parę osób z tego forum...

I jeszcze jeden fragment z bredzeństw... x Promocja homoseksualizmu w szkołach nie skończy się na tej jednej akcji? x – Niestety, ale co i raz ktoś będzie organizował podobne wydarzenia. Na „czarnych protestach” wiele osób nie bało się krzyczeć: „Precz z Kościołem!”, „Precz z Bogiem!”. Osoby te są sterowane odgórnie. Wiele organizacji tzw. ateistycznych, choć w rzeczywistości są satanistyczne, wyruszyło na totalną wojnę z Panem Bogiem. x x :D:D:D

A tu inny oszołom... x "Ksiądz, Polak, z przekonania narodowiec, sympatyk Młodzieży Wszechpolskiej" – tak o sobie pisze ks. Marek Różycki z Parafii Archikatedralnej na Wawelu. "Przecież te głupie baby z piekła nie wyjdą" – w taki sposób odnosi się do uczestniczek Ogólnopolskiego Strajku Kobiet. x "Na feministki ani logiczne ani moralne argumenty nie działają więc jedyne co pozostaje to świadome nazwanie ich zwyczajnie głupimi babami" – czytamy na Twitterze Różyckiego. x x A czy facetów w czarnych sukienkach mozna nazwac z tego samego powodu "głupimi chłopami"???

otulona_snem dziś mam w nosie stary zboczencu czy wyjedziesz czy nie,natomiast wbij sobie do tej zakutej paly,ze moze u ciebie w rodzinnej wsi,na osobe z ktora wzielo sie slub,mowi sie przydupas,ale w cywilizowanym swiecie to jest maz x x Ale ponieważ ty nie możesz należeć do cywilizowanego świata, co jasno wynika z tego co piszesz i jak piszesz, to tylko twój przydupas.

otulona_snem dziś a na klamstwie to ja ciebie lapie kazdego dnia mitomanie zboczony x x No to skoro tak to zacytuj JEDNO moje kłamstwo na którym mnie złapałaś wraz z uzasadnieniem swojej opinii. Posmiejemy sie z ciebie wszyscy...:D

chociaz moze sam w te wszystkie brednie co wytworzyles uwierzyles i wtedy pewnie to jest mozliwe x x No to zacytuj JEDNĄ moja brednie wraz z uzasadnieniem swojej oceny oraz uzasadnieniem, ze sam ja wytworzyłem...:D

A te przykłądy? Nie ma? Znowu sie skompromitowałaś? :D Co do twojego przydupasa... Nie musze starać się go zdyskredytować bo sam to robi wspaniale. Ostatni przykład to sprawa z RE na poprzednich stronach. Pisał, ze sprawdził, a okazało się, że nic takiego nie istnieje... :D:D

,a ja go kocham ponad zycie,natomiast tobie zostalo tylko sie z tej zazdrosci i zawisci zapluc x x Miałby ci zazdrościć myrevina? A fujjjj...Błe...:O A moze tego, że go kochasz? Chyba zartujesz... Przecież miłość takiej flei to musi być coś okropnie żałosnego i obrzydliwego... Błeeeee...

Tytuł z wPolityce... x PO chce zakneblować osoby dążące do prawdy ws. Smoleńska? Politycy opozycji i Maciej Lasek powołują parlamentarny zespół ds. manipulacji x Całość: http://tnij.org/tw34i38 x x Przeczytałem artykuł "od deski do deski" i z żadnego fragmentu taki wniosek nie wypływa...

Bartłomiej Misiewicz kontynuuje studia licencjackie. Jakie? Zdaniem ministra obrony narodowej "politologiczno-prawnicze". Uczelnia, gdzie uczęszcza jego były rzecznik, zajęć w takim zakresie jednak nie prowadzi. x Kilka dni temu z otwartymi ramionami nowego studenta przyjął o. Tadeusz Rydzyk. Dzięki niemu Misiewicz wreszcie zdobędzie tytuł zawodowy licencjata. W rozmowie z TVN Antoni Macierewicz przekonywał, że dokona tego kontynuując "studia politologiczno-prawnicze". W ofercie WSKSiM takich nie ma, co potwierdziła sama uczelnia. x Całość: http://tnij.org/y12ifib

Gość gość
Otulona podkochuje sie w Shatynie od dawna:D

Gość gość
rzeczywiście wstyd pisać cokolwiek na tym temacie

Gość gość
bo jesteś żalosny.obrazasz ludzi.