Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum02

Polecane posty

Gość gość
Powiedzial czytelnik niezaleznej.pl :D:D

Gość gość
a teraz orange pokaz mi gdzie ja wklejam cos z niezaleznej albo udowodnij ze czytam ten portal dam ci 15 minut zebys mogl udowodnic :D

Gość gość
wy k.... zalosne frajery :D:D

gość dziś wystarczy ze wklejasz art z tej strony wiec skoncz te swoje marne tlumaczenia x x Nie. Nie wystarczy. Na wiedze człowiek się powołuje a więc gdybym powoływał się na rzeczy tam zawarte to byłoby korzystanie z tej wiedzy. A ja toi po prostu zacytowałem...Bido...

gość dziś smieje sie z tych bredni na tej stronie i z ciebie ze wierzysz w to lewackie gowno ale wy macie przeprane mózgi zboczone pedaly x x Napisałem gdzieś, ze wierzę? Ale skoro o tym mowa. Fakt zażądanie 5 milionów jest rzecza potwierdzoną przez Gosiewska...

Gość gość
aha teraz nie wierzysz :D to trafic za toba imbecylu je....ny to sztuka :D ale sie wijesz wystarczy cie wysmiac obsrac i juz beczysz i sie pokretnie tlumaczysz jaka ty szmata jestes bez honoru tak cie wychowali rodzice tak pewnie chowasz tego swojego psiego syna

Gość gość
Jakubik: Irytują mnie celebryci, którzy są w stanie poruszyć każdy temat i wygłosić każdą najbardziej bzdurną tezę x brawo panie Jakubik cisnij pan z pseudo gwiazdorskimi frajerami

Gość gość
co orange zesralas sie z ta niezalezna??

Gość gość
Zabójstwo w siedzibie PiS. W czyim grobie spoczął Marek Rosiak? [19 października 2011 roku do biura PiS w Łodzi wszedł Ryszard C. i zastrzelił Marka Rosiaka. 28 października Marek Rosiak spoczął na Starym Cmentarzu. Dzień po pogrzebie do redakcji "Wyborczej" przyszedł list] >>> Temat na czasie . Święto Zmarłych za kilka dni. Oburza mnie handel miejscami na cmentarzach. Nie wiem dlaczego w państwie niby świeckim , nie ma cmentarzy komunalnych??? Nie chcialabym żeby mój pochowek był uzależniony od widzi mi się KK i wysokosci kwoty :( ((( A tak swoją droga to KK majatek po zmarłej przyjął, ale dbać o Jej grób to juz nie łaska. Pazerność kk jest porażająca :((( Nie podoba mi się to , uważam, że należy głośno o tym mówić i zdecydowanie potepić postepowanie kk.

Gość gość
mow glosno wrecz krzycz:D

Gość gość
gość dziś mow glosno wrecz krzyc > Własnie o tym mowię. Jeżeli popierasz to co zrobił kk to wspołczuję

Gość gość
bohatier dostal po mordzie i w orange sie przebral i wkleja z wyborczej kolejne bzdurki :D ehhh co za czlowiek ze zryta bania :D

Gość gość
Zachowuj sie pisowski psycholu. Jestes tylko na forum, ale to nie zwalnia cie z obowiazku kulturalnego zachowania. I nie przezywaj tak :D:D

Gość gość
gość dziś mow glosno wrecz krzycz X oby ciebie to nie spotkalo jak i twoich najbliższych !:(

Gość gość
gość dziś mow glosno wrecz krzyczsmiech.gif o no rzeczywiście bardzo to śmieszne :( dyżurny zakonnik jak widać ma ' wspaniałe' poczucie humoru :( zapominasz, że każdy kiedyś umrze i to jest pewne na 100 %

Władze miasta dekomunizują ulice i bohaterowie z czasów PRL-u już nie będą dłużej patronami ulic w Starachowicach. Idzie nowe, jedna z ulic zyskała nazwę Jadwigi Kaczyńskiej, matki bliźniaków Lecha i Jarosława. Zresztą chyba nikomu nie trzeba jej przedstawiać, a już na pewno nie radnym PiS, którzy przeforsowali tę nazwę. Mieszkańcy chcieli mieszkać przy Bankowej.

Gość gość
Jarosław też miał kota

Gość gość
a jakie zasługi ma Jadwiga Kaczyńska dla naszego kraju/ Stalinizm wiecznie żywy. żenada

Gość gość
Jadwiga to wybitna postac. Wprawdzie chooy wie czego dokonala, ale ja jestem za Jadzka.

Gość gość
a ulica Rajmunda Kaczyńskiego kiedy i gdzie? ;) moze niedaleko ulicy Marii i Lecha Kaczyńskich?!ps tak to jest kiedy nędzni aparatczycy pisowscy chcą się przypodobac Jarosławowi Polskezbaw

Gość osabzzzzz
Jak podają media "W trosce o bezpieczeństwo widzów". Berlińskie kino odwołuje projekcję filmu "Smoleńsk"

Gość osabzzzzz
Film o katastrofie smoleńskiej oddaje dokładnie stanowisko konserwatywnego rządu PiS, uważającego katastrofę za zamach, co stoi w sprzeczności ze szczegółowymi wynikami badań polskiej i rosyjskiej strony" - donosi "Tagesspiegel".

Gość gość
Jednym słowem manipulacja faktami ma swoje granice!!! ;)

Gość gość
W Berlinie jak juz to wolą oglądac filmy sf na wysokim poziomie Niemcom "dobra zmiana' chciała kit wcisnąć i nic z tego nie wyszło:P