Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kafeteriusze gdyby nie kafe to czy wiedzielibyście o

Polecane posty

Gość gość

Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 5 °C, wiatr płd.-wsch., 8 km/h, wilgotność 91% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: sobota, 20:30 (czy byście o tym mieście nie wiedzieli? )

Gość gość
tak; nigdy nie wiedziałbym, że istnieje taka zapeeździała dziura jak namysłów czy ta wiedza zmieniła coś w moim życiu? nie; nadal w doopie mam tę dziurę i gdzie się znajduje i co w niej jest a teraz kołbuc idź spać bo już dawno po wieczorynce

Gość gość
przecież dobrze wiesz że są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa i mniej rozwinietych od Namysłowa (ale głupi jesteś nie znasz swojej okolicy przecież mieszkasz we wrocławiu a Namysłów jest 60 km od wrocławia nad wspólną rzeką widawą) trzeba być chorym by własnej okolicy nie znać ja znam swoja okolice w przeciągu 200 km 🖐️

Gość gość
ps skoro byś nie wiedział to musisz być skończonym idiotą ja w przeciwieństwie do ciebie znam wszystkie miasta powiatowe i miasta na prawach powiatu w polsce i wiem gdzie sie znajdują i nie mam problemu ze znalezieniem ich na mapie czyli pod tym względem jestem mądrzejszy od ciebie głupku

Gość gość
czemu dziura przecież są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namysłowa wiele razy tłukłem ci to do łba ps zrozum to ps czemu setek mniejszych miast nie obrażasz? co 99 procent mniejszych miast od Namysłowa nawet jednej galerii handlowej nie ma a w namysłowie są dwie a właśnie trzecia powstaje a w wielu wiekszych miastach od Namysłowa w miastach do 30 tysiecy mieszkańcow jest niekiedy tylko jedna galeria handlowa nieraz podobnej wielkości co w namysłowie i maja mniej atrakcji rozrywek koncertów wydarzeń od Namysłowa to czemu ich nie obrazasz i nie nazywasz dziurami ? ps nie liczy sie liczba mieszkańców tylko co sie w miescie znajduje i dzieje a w namysłowie znajduje sie i dziej***ardzo dużo

Gość gość
i co? zatkało cie???

Gość tumiwisizm
generalnie to ma sens aby Polakom podawać 'na tacy' takie miejscowości zapomniane jak NAMSLAU , lub nawet FRANKENSTEIN - co oznacza dzisiaj ZĄBKOWICE , o tych miejscowościach na terenie woj. dolnośląskiego od wielu lat informuje Telewizja Niemiecka , jest kilka kanałów telewizyjnych niemieckich, które są ciągle na 'glebach' woj. dolnośląskiego i pokazują kulturę tych 'ziem' związaną z Germanią , jak wiadomo Opole to jest w niemieckiej TV znane jako OPELN , miasto Wrocław to jest na literę B , czyli Breslau a inne miasta w woj, dolno-śląskim mają na mapach niemieckich nazwy niemieckie i wielu potomków Niemców chce tu wrócić z myślą osiedlenia na stałe, na stare 'gleby' niemieckie ! Polacy są bardzo konserwatywni , jeszcze gorsi od Angoli pod względem konserwatyzmu i gdy ponad 10 lat temu pojawił się pomysł aby wybudować stację kolejową WŁOSZCZOWA PÓŁNOC to Polacy krzyczeli, że szkoda forsy , że dziki pomysł, że pociągi będą się zatrzymywać w lesie, że to nie ma sensu itd. a dzisiaj się okazuje, że na stacji kolejowej WŁOSZCZOWA PÓŁNOC zatrzymuje się na minutę 25 pociągów i składów osobowych i PKP ma zysk kilka milionów PLN rocznie , więc co szkodzi aby PKP odnowiło stację kolejową Namysłów , Frankenstein , Bolków, Babiniec , Radków , Złoty Stok, zgaduję , niech nawet wąskotorówka będzie atrakcją turystyczną w Górach Sowich , SKORO SĄ TORY KOLEJOWE to zostawcie te tory , wykarczować zielsko i puścić na te tory stary elektrowóz spalinowy albo lokomotywę z węglarką , miliony pieniędzy będzie zarobionych na tych torach i tej wycieczce , Niemcy też przyjadą aby się przejechać po wąskich torach , choopie lub dziołcha z Namslau , czy popierasz ten mój plan ?