Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość marcin2900

czy to sexoholizm czy depresja? podpowiecie?

Polecane posty

Gość marcin2900

w skrocie- mam kumpla, o ktorego sie martwie bo dziwnie sie zachowuje. byl z dziewczyna 2 lata, rozstali sie (nie wiem dlaczego ale mowi, ze niezgodnosc charakterow). mowi, ze nie chcialby do niej wrocic ale nie wiem czy to prawda. jakis czas po rozstaniu poznal inna dziewczyne- mowil, ze jest w niej zakochany, ze jest zaje...cie. tez sie rozstali i jak mowi dlatego, ze on ma ze soba problem. kolega calymi dniami przesiaduje na stronach spolecznosciowych, oglada i komentuje zdjecia lasek przerobionych w fotoshopie, zaprasza je do znajomych, mimo ze na pierwszy rzut oka widac, ze to nie orginalne konta. poprawia mu sie humor tylko w trakcie gdy pisze z jakas z tych lasek, poza tym mowi, ze chyba ma depresje. gdy z nimi rozmawia chce uprawiac wirtualny sex. jest przystojnym facetem a uwaza, ze jest nic specjalnego mimo, ze ma duze branie u normalnych dziewczyn. z tym, ze te normalne wogole mu sie nie podobaja. wiem, ze to smiesznie brzmi ale w czym moze tkwic problem? podpowidzcie bo martwie sie o kumpla. dodam, ze nie jest on dzieckiem ma 29lat.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować