Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość TX

dzieci, uczcie się!

Polecane posty

Gość gość TX

Bo wykształcenie i cenna wiedza to klucz do wygodnego życia. Zarobiłem 4000 w zeszłym tygodniu. W przyszłym będzie tyle samo. I jeszcze ze 2-3 tygodnie pracy do końca roku mnie czekają. Liczby oczywiście w euro :) A praca głównie w Polsce. A żeby było bardziej erotycznie: mam 19 cm :D

Gość gość
ja zarobilam w zeszlym miesiacu 3,5tys netto liczby oczywiscie w funtach. a te twoje 19 cm to tragedia i kara boska (ale jest sporo kobiet z c***a jak wiadro wiec beda...w miare zadowolone) zatem powodzenia 😴

Gość gość TX
Odrobina delikatności i umiejętności czyni cuda: żadna nigdy nie narzekała :)

Gość Dowgird
A ja podczas jednego stosunku robię minimum cztery orgazmy mojej żonie. I też nie źle zarabiam. Ćfoku!!!@

Gość gość TX
I uważasz to za powód do dumy? :D :D

Gość gośćkafeniedlaidiotów
Trzy tygodnie do końca roku?? Fiu... fiuuu. To może ty inseminatorem Jesteś?? Zapładniasz lochy i stąd taka kasa.

Gość Dowgird
Tak. Bo każdej pannie kasa się znudzi klusko w końcu. A bzykanko nie. ;)

Gość gość TX
Cztery orgazmy to chyba w miarę minimalny standard, nie? Kasa kobiecie się znudzi?? Widziałeś kiedyś kobietę?? Ile razy zabrałeś swoje kobiety na wakacje np. na Karaiby, do Australii, czy innych Chin?

Gość Dowgird
A ile razy dostałeś w kły?? Tak że śpik wargę ci przeciął?? Chlopcze. Łapę dziś cię za szyjke i wyciskamy soki z ciebie. Pederasto skończony.

Gość Dowgird
A ile razy dostałeś w kły?? Tak że śpik wargę ci przeciął?? Chlopcze. Łapę dziś cię za szyjke i wyciskamy soki z ciebie. Pederasto skończony.

Gość gośćkafeniedlaidiotów
Nie chce dzidzia w ryjek dostać???

Gość gość TX
Dowgird: jesteś smutnie żałosny. Szkoda mi twojej kobiety, jeśli masz takową...

Gość gość
i tu ładnie widać polactwo-buractwo, zazdrość i zawiść: gość pisze, że warto się uczyć by dobrze zarabiać i nikt się nie zapyta, co robi, gdzie zarabia, itp. tylko jakieś ćwierćmózgi od razu go wyzywają i zęby chcą wybijać. żałosne.

Gość Dowgird
A mi szkoda twojej pały. P Bo pewnie malujesz ja co wieczór. Jeśli taki z ciebie kozak to chciałbym cię w łapy swoje dostać. Echhh... Co będzie to będzie. Może Ty strogmen się okażesz?? Tylko w majtki nie narób wcześniej.

Gość gość
02:06 dno i dziesiec metrow mulu, typowy polski cebulak, tacy jak ty to powinni miec zakaz dostepu do internetu z urzedu i pracowac w obozie zamknietym do osranej smierci bez mozliwosci kontaktu z cywilizacja :o

Gość gość TX
Dowgird: jeszcze chwila i będziesz minimalnie zabawny, na razie jesteś coraz bardziej żałosnym idiotą.