Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Namysłów to taki statek kolumba przypływający do dzikich indian na kafeterii

Polecane posty

Gość gość
Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 7 °C, wiatr wsch., 6 km/h, wilgotność 91% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: niedziela, 10:32

Gość gość
czekam na opisanie zabytków z tego miasta oraz miejsc gdzie można zakosztować dobrej kuchni i wybornego zielonogórskiego wina.

Gość gość
namysłów to raczej taki statek-widmo, którego nikt nie widział, ale podobno istnieje i ludzie się nim straszą. A ci którzy go podobno widzieli są niespełna rozumu albo są zdeklarowanymi pijaczynami. A najczęściej jedno i drugie 🖐️

Gość gość
ten adorator Namysłowa to nie zna historii tego miasta ani żadnych zabytków , dziwnie milczy w tej sprawie . Czyżby tam nie było żadnej pamiątki historii , być może wszystko wyburzono za socjalizmu .

Gość gość
Są tam pamiatki historii Miedzy innymi kościoły mury obronne młyn budynek poczty browaru zamek brama Krakowska budynki przy bramie Krakowskiej I wiele wiele innych one są nie wierzysz ze sa to pojedz do Namysłowa to zobaczysz ze sa I one są starsze niż cała warszawa

Gość gość
I jeszcze mi wmawiasz ze nie znam historii mojego miasta akurat znam ja bardzo dobrze ja na sto procent znam nawet lepiej historie twojego miasta lepiej niż ty a tym bardziej mojego ps mamy tam wiecej kilkanascie razy wiecej zabytkow niż wymieniłem te są najwazniejsze

Gość gość
Ps a w srodku rynku w Namysłowie dominuje ratusz I w całym rynku są piekne zabytkowe kamienice idioto ps Namysłów jest o 200lat starszym miastem od warszawy

Gość gość
I co zatkało cie?

Gość gość
up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
dalej nie wiem gdzie tam jest porządna winiarnia oraz rożno z dziczyzną .

Gość gość
Na Rynku, podają sarninę... pychota...