Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop seksualnej rewolucji

Szukam żony, a wszystkie mają straszną przeszłość seksualną

Polecane posty

Dzięki temu są zepsute moralnie, nie mają w sobie nic z dziewczęcości i kobiecości, ich dobre prowadzenie się kuleje i stoi w ich hierarchii poniżej hedonistycznej potrzeby seksu, który nie musi być uprawiany w stałym związku. Tym samym jak ładna dorosła dziewczyna jest dziewicą albo poczekała z pierwszym razem na swojego chłopaka, to ma coś w oczach takiego niewinnego, dobrodusznego, zmysłowego, delikatnego. Absolutne przeciwieństwo tych, które cnotę straciły w wieku 15 lat i z niejednego pieca chleb jadły. Ja bym chciał już się ożenić i nie wyobrażam sobie, żeby moją wybranką została latawica.

Gość gość
poszukaj sobie faceta do zwiazku. albo zostan sam.

Gość takijeden666
Czemu sam ? niech szuka, nie popieram anonimowego obrażania innych na forum pisząc "latawice" bo to dla mnie tchórzostwo.... ale życzę powodzenia.

Gość gość
Obraza kobiety które mia)y jakas przeszlosc ale wyciagnely wnioski żaluja i teraz dobrze sie prowadza,wszystkie wrzuca do jednego worka z napisem niemoralne szmaty..zycze ci zebys znalazł niewinną która rozkreci sie po slubie i pojdzie w tango z innymi ot tak z ciekawosci

Co to znaczy jakaś przeszłość? Uprawiały seks z facetami z imprezy? Dziękuję za takie. Ja sam miałem jedną dziewczynę, z którą uprawiałem seks i nie wyobrażam sobie takiej po przysłowiowym "autobusie arabów".

Gość Stop seksualnej rewolucj
Poza tym... nie wierzę w jakieś wielkie przemiany. Jeśli kobieta lubiła łatwe, rozrywkowe i hedonistyczne życie, pełne seksu z różnymi przystojnymi facetami, to łatwo się nie zmieni.

Gość gość
Czyli też oprawiałeś seks, czyli nie jesteś lepszy... dla mnie to prowo, dziękuję za uwagę.

To była tylko jedna dziewczyna i w związku. Przecież nie szukam dziewicy.

Gość gość
Kolejny prawiczek-koniobijca, który chce wchodzić kobietom do łóżka. Seks jest wspaniały i każdy ma prawo uprawiać go z osobą, która jest dla danej osoby pociągająca i zmysłowa. To że z jakimś prawiczkiem-koniobijcą nikt nie chce się kochać sprawia, że ten swoje frustracje wylewa dookoła, dopisując do tego jakieś brednie i pseudoteorie.

Gość gość
autorze jestes cieniasem, koniotrzepem i nigdy nie miales zadnej dziewczyny:D:D szukasz dziewicy zeby nie wiedziala jak prawdziwy facet wyglada:D:D liczysz na to ze taka nie rozpozna niedorajdy jak sie skompromitujesz w lozku:D:D

Na pewno są dziewczyny, które odpowiadają twoim kryteriom. Nie wszystkie są takie jak opisujesz. Znam wiele osób, które prowadzą się w życiu tak jak tego oczekujesz. Może po prostu szukasz tam gdzie nie potrzeba....

Gość gość
Ty chyba w burdelu tej dziewczyny szukasz. Jest duzo kobiet juz po 20stce co mialy po gora dwoch facetow no ale ty to pewnie tylko o dziewicy marzysz ;)

Gość gość
a kto by Ciebie chcial???? konkurencja jest duza poza tym mlody jeszcze jestes wiec masz duzo czasu a poki co to RENIA

Po prostu lubię, jak dziewczyna jest bardzo moralna, delikatna, zmysłowa, dziewczęca i ma zasady. Na co mi panienka, co już ma za sobą skoki w bok?

Dziewicy nie szukam, ale nawet jak dziewczyna miała 2 facetów, to tylko 1. w związku, a 2. to był "znajomy" od niezobowiązującego seksu.

Gość gość
no to w ciemnej du***e jestes!

A i często tę porządne są już długo w stałych i szczęśliwych związkach, a te wolne co chwilę się z kimś nowym spotykają i nie wiadomo co z każdym kolejnym wyrabiają. Niektóre spotykają się z kilkoma facetami rocznie i narzekają, że nie mogą trafić na odpowiednią osobę...

Gość gość
Tłumaczysz się bo sam masz seksualną przeszłość... co za różnica czy dziewczyna robiła to z jednym czy z dziesięcioma... ważne czy robiła.

Dla mnie to duże znaczenie, jaka to jest przeszłość. Przecież posiadanie jednego partnera w związku to żadne przestępstwo.

Gość gość
A ile chciałeś mieć partnerek w jednym związku ? Jeśli robiłeś to już przed ślubem to też złe.

Gość gość
Dla ciebie moralność jest dotąd dopóki sam ją akceptujesz, a nawet nie zdajesz sobie sprawy że już ją dawno sam przekroczyłeś, do tego wyzywasz innych, typowa hipokryzja lub prowokacja.

Nikogo nie zamierzam obrażać. Natomiast boli mnie, że nie mogę spotkać swojej wymarzonej partnerki.

Gość gość
Koleś ma fantazje z wypiekami na twarzy, co dziewczyny robiły z facetami, bo sam ogląda tylko na video i trzepie. Żałosny koniobijca.

Gość gość
kobiety chca roochaczy i dlatego tak gnebia mezczyzn podobnych do autora. Nie rozumieja tego, ze dla mezczyzn seks zwiazany jest z milosci i zwiazkiem. Nie ma zadnych logicznych podstaw by atakowac nierozwiazlych mezczyzn, ktorzy szukaja podobnych do siebie kobiet. Podobni szukaja podobnych a innym sie to niepodoba. Rozwiazlym kobietom nie podoba sie to, ze porzadni mezczyzni szukaja porzadnych kobiet. I mowia o tym dosadnie i bez ceregieli.

Gość gość
dla mezczyzn seks zwiazany jest z milosci i zwiazkiem. x Że co?????? Ha ha ha ha ha.

Gość gość
Ale beznadziejna męska c**eczka założyła temat.

Gość gość
Ja 35 lat nie moglem znaleźć i nie narzekałem, choć nie było łatwo, nie wyzywałem na internecie.

Gość gość
cześć słabsza genetycznie

Gość gość
synek mamusie szuka kobiety bo mamusia ma go dosyc! ale on nie ma wyboru zadna go nie chce i sobie historyjke wymyslil, ze nie ma dobrych kobiet tylko zle i dalej bedzie mieszkal u mamusi i pryszcze wyciskal takie zycie