Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zasadniczy powod dla ktorego nie zwiaze sie z rownolatka

Polecane posty

Gość gość

zasadniczy powod dla ktorego nie zwiaze sie z rownolatka

Gość gość
KONCZAC moja aktywnosc na tym forum pragne zwrocic uwage na jedna rzecz. Kobieta z rocznika 1979, ma 36 lub 37 lat. Zalozmy ze poznajemy sie w tym roku, zaczynamy spotykac pod koniec tego roku, zostajemy para na poczatku 2017, tworzymy powazny zwiazek w polowie 2017. I co? Ona ma lada chwile 38 lat. Trzeba by w trymiga brac slub i ona powinna rodzic dwojke dzieci - raz, ze wymagaloby to pospiechu, dwa, ze to ryzykowne jednak w tym wieku rodzic pierwsze dzieci. I tu macie odpowiedz. Pozrawiam tych zyczliwych lub normalnych

Gość gość
A ja jestem kobietą która nie chce mieć dzieci i takiego faceta szukam. Preferuję by miał max 5 lat więcej ode mnie, mam 27 lat.

Gość gość
To sie nie wiąż, a wydaje ci sie że któraś na ciebie leci? Ciebie nie chce ani młodsza, ani równolatka, ani starsza. Porzuc złudzenia, dupo wołowa :)

Gość gość
...zasadniczy powod dla ktorego nie zwiaze sie z rownolatka... x Jest taki, że jako CWEL CERTYFIKOWANY :P, obrzydzasz WSZYSTKIE kobiety, w tym i równolatki :). x gość dziś ...KONCZAC moja aktywnosc na tym forum... x Nie obiecuj CWELU, nie obiecuj... :P x ...Pozrawiam tych zyczliwych lub normalnych... x Normalni też się tobą brzydzą, a życzliwa jest ci tylko twoja matka - bo nie ma innego wyjścia :(. Współczujemy jej szczerze :).