Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

egzorcysta dziecięcy, kraków

Polecane posty

Gość gość

Czy może ktoś polecić dobrego księdza egzorcystę zajmującego się dziećmi, najlepiej z Krakowa? Mam poważny problem z 8 letnim synem, nie mam już do niego siły, nic nie skutkuje. Syn ciągle gada, często krzyczy, jest nadpobudliwy, biega po domu. Ze szkoły skarżą się na niego że bije inne dzieci, nie uważa na lekcjach, nie reaguje na uwagi żeby się uspokoił. Jak jesteśmy w kościele w niedzielę, na mszy nie potrafi spokojnie usiedzieć, kręci się cały czas, później jak go odpytuję co było na kazaniu to nie wie. Obawiam się że jakiś zły demon opętał moje dziecko.

Gość gość
Nie przesadzaj twojemu dziecku nie jest potrzebny egzorcysta on po prostu ma Zespół Aspergera

Gość gość
Moje dziecko nie ma żadnego zespołu, nie wierzę w ten psychologiczny pseudonaukowy bełkot.

Gość gość
Albo ma ADHD ! lub autyzm ! idź z dzieckiem lepej do poradni i zrób mu badania ! Twierdzisz że nie wierzysz w choroby psychologiczne a egzorcysty szukasz !!!!! To z Ciebie jest totalny MONGOL !

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak egzorcysta dziecięcy !!!!!! Jest po prostu egzorcysta. Ludzie jest niedziela, piękna pogoda, wyjdźcie na świeże powietrze a nie tutaj bzdury uskuteczniacie :(

Gość gość
To prawo. Nie ma takich głupich matek.