Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaMi999

Czy to ciaza?

Polecane posty

Gość MalaMi999

Witajcie. Owulacje mam najprawdopodobniej dzis. Tak wynika z kalendarza oraz wczoraj w nocy bolal mnie jajnik a nastepne znalazlam nitki krwi w sluzie. Ostatni stosunek bez zabezpieczenia byl 21.10 rano. Czy to mozliwe zeby tamte plemniki mogly zaplodnic komorkw ktora obecnie juz sie uwolnila do owulacji? Dzieki za wskazowki :)

Gość gość
oczywiście że jest to możliwe. Jeśli będziesz mieć jakieś wątpliwości co do interpretacji faz cyklu ( bo pamiętaj że kalendarzyk nie jest skuteczny) to zawsze możesz sięgnąć po tester np na ślinę.

Gość gość
Nie jest możliwe aby plemniki żyły tydzień. Nie będzie z tego ciąży

Gość gość
Jakiś tam cień szansy jest, ale raczej marny.

Gość gość
tester na ślinę? a co to takiego? przepraszam za niewiedzę, ale niedawno dołączyłam do forum.

Gość gość
użyj google https://www.google.pl/search?q=tester+na+%C5%9Blin%C4%99&rlz=1C1AOHY_enPL708PL709&oq=tester+na+%C5%9Blin%C4%99&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8 i nie spamuj już dziś więcej!

Gość gość
jak już pewnie wiesz, służy do wyznaczania dni płodnych. Działa na zasadzie minimikroskopu. Nakładasz na szkiełko odrobinę śliny, czekasz do wyschnięcia po czym interpretujesz obraz. Jesli pojawią się kropeczki, pęcherzyki tzn że masz dni niepłodne. Jesli zauwazysz struktury podobne do liśc***aproci to znaczy że masz dni płodne. To w dużym skrócie. Najlepiej jednak będzie jak wejdziesz sobie na stronę afrodyty i sama poczytasz.