Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anti F Friends

Czy wy wszystkie musi uprawiać niezobowiązujący seks?

Polecane posty

Gość Anti F Friends

Ledwo któraś stała się singielką po rozstaniu i już sypia z kolegą. Nie jest wam potem głupio, jak już wreszcie poznajecie swojego przyszłego męża?

Gość gość singielka po rozstaniu
nie ;)

Gość gość
Kobiety to szmaty ale sie do tego nie przyznaja ale mezczyzni to wiedza.

Gość Anti F Friends
Singielko, ale często jest tak że singielki mają tzw. "czaso-umilaczy" i zanim z kimś się nie zwiążą, to pomimo statusu wolnego nie żyją w abstynencji.

Gość Anti F Friends
Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie wrażliwość i uczuciowość kobiety jest bardzo poważna.

Gość Anti F Friends
Singielko, a Ty ilu miałaś partnerów?

Gość Michał121212
Dlatego na zone tylko dziewica! Jak nie jest dziewica, to niech s*******a do burdelu!

Gość gość
Nie. Seksu potrzebujemy tak samo jak jedzenia. Do ślubu nie będę głodować..

Gość Michał121212
17:31 ty nie bedziesz miala zadnego slubu, puszczalska qrwo!

Gość gość
Najpierw się dokształć, a potem zabieraj głos. Mnie nie obrazisz. Mam duże poczucie własnej wartości. Jestem świadoma siebie i swoich potrzeb. Człowiek powinien żyć zgodnie z naturalnymi potrzebami. W innym wypadku nie jest szczęśliwy. Sam siebie oszukujesz, o seksie myślisz tak często jak o jedzeniu i tak samo często go potrzebujesz. Nie udawaj mądrego. A swoich partnerów seksualnych znam na wylot. Natomiast oświadczyny odrzuciłam kilka razy. Wyjdź z domu i zacznij korzystać z życia. Nadmiar spermy na mózg ci uciska..

Gość gość
S********j qrwo z 17:41!

Gość Anti F Friends
Nie lubię, jak dziewczyna stawia seks ponad dobre prowadzenie się.

Gość gość
A ja nie lubię, jak facet umoralnia, a potem sam wymaga zaprzestania dobrego prowadzenia się i oczekuje seksu z powodu ślubu.

Gość gość
Mam 25 lat, do tej pory miałam trzech "partnerów seksualnych" z czego z dwoma byłam w długoterminowych związkach, a jeden mnie zgwałcił. Faktycznie, szmata ze mnie, dzięki za uzmysłowienie.

Gość gość
Kobieta się szmaci i daje poniżać dla zysku ale wymaga szacunku? Litości, to gorzej niż żałosne

Gość gość
Dobrze wychowana osoba nie interesuje się życiem seksualnym innych osób. Widać, że autor dawno nie miał kobiety.. zazdrość, zazdrość i jeszcze raz zazdrość. Zadowolona z życia osoba nie ma takich problemów. Każda normalna kobieta lubi seks i nie będzie czekać aż do ślubu, nie te czasy.., proponuje budowę wehikułu czasu. Możecie też facet z facetem jak takie prawiczki z was oczywiście po ślubie.

Gość Anti F Friends
Seks można lubić w związku, a niektóre jednak uprawiają go z kolegami lub mają tzw. przygody.

Gość Anti F Friends
I nie wyobrażam sobie bycia z kobietą bez poznania jej przeszłości seksualnej.

Gość gość
Seksu nie można lubić w związku! Człowiek to nie przedmiot!

Gość gość
Nie wyobrażam sobie seksu z kolegą, kolega to kolega, z nieznanym całkowicie mężczyzną, nigdy w życiu. Nie jesteśmy zwierzętami. Ja muszę partnera najpierw poznać. Seks lubię i nie zmienię zdania, że jest w życiu tak samo ważny, jak jedzenie.. do ślubu bym nie wytrzymała na pewno i nie zaryzykowała, że się nie zgramy.

Gość gość
Michał121212 dziś Szanuj się! Zamiast myśleć o czyichś gaciach nieczysty pseudo-prawiczku!

Gość gość
Na pewno bym się nie związała z mężczyzną, który "brał kobiety na jedną noc", mam na myśli przede wszystkim charakter, takie podejście do kobiet mi nie odpowiada (brak szacunku, nawet jeśli kobieta się zgadza), seks = uczucie (nie zaspokojenie seksualne).

Gość gość
Nie musisz. Ja bym nie wyszła za mąż za sfrustrowanego prawiczka. Każdy ma swój punkt widzenia.

Gość gość
Seks to tylko i wyłącznie egoistyczne zaspokojenie i nie ma nic wspólnego z uczuciem. Seks jest niemoralny w swojej naturze, bo sprowadza człowieka do roli rzeczy, chociaż piorą wam mózgi, że chodzi o uczucie. G****o prawda naiwne ofiary manipulacji.

Gość Anti F Friends
Nie jestem prawiczkiem, ale zależy mi na dobrej, wrażliwej, porządnej dziewczynie.

Gość gość
Nie dla mnie. Mam 30 lat i wiem co mówię. Bez uczucia w moim przypadku nie doszłoby do zbliżenia..

Gość gość
A wiecie co? Ja mam odwrotny problem. Chcialam zawsze poznac mezczyzne ktory nie bedzie sie chcial rvchac i jakos nigdy nie trafilam, wy sobie chyba zarty robicie w takim razie