Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwolnienie po mleku bebiko.

Polecane posty

Gość gość

Mój roczniak ma trzydniòwkę bodajże i pije mleko, a nie chce jeść nic innego. Czy możliwe jest, ze ma rozwolnienie od mleka czy od trzydniòwki? Dodam, ze jak w nocy często pije mleko, a nie jest chory, to też zdarza mu się po takiej nocy częściej załatwić. Czy mam zmienić mleko?

Gość gość
Bebiko to potwornosc! Moj syn jak pil bebilon bylo wszystko ok a zmienilam mu na bebiko i dostal AZS sama bylam w szoku

Gość gość
Azs po bebiko?? Możliwe to jest?

Gość gość
No tak bylo. Jak byl bebilon bylo wszystko okej a na bebiku wyszly mu czerwone place na calym ciele szczegolnie na policzkach. Bylismy u dermatologa diagnoza azs teraz ciagle pije bebikon pepti. Na te place dostalismy adwantan pomoglo. Teraz juz mu te place nie wychodza.

Gość DoktorTataPL
A jesteś pewna, że to trzydniówka? Może dorwały go rotawirusy?Szczepiłas go? Przyczyn luźniejszych stolców u dzieci jest wiele, najczęstszy to błąd dietetyczny. Gdyby miał luźną kupę za każdym razem gdy pije dużo mleka możnaby było nad tym się zastanowić, ale jeśli to tylko się zdarza.. Spróbować innej mieszanki zawsze możesz:) Tylko najpierw przeanalizuj co je przez cały dzień, może karmisz go czymś co przyspiesza pracę jego jelit? Zapraszam na mojego bloga --> http://doktortata.pl