Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to moze byc ciaza ?

Polecane posty

Gość gość

Witam kochane . Mam pewien problem niestety mieszkam za granica i nie ma woonych terminow do lekarza w tym tyg . Przed okresem bolaly mnie piersi brzuch o kregoslup jak zawsze. Okres ktory dostalam trwal dwa dni trzeciego bylo brazowe plamienie ktorego wczesniej nigdy nie mialam. Z moim vhlopakiem uprawialismy seks bez zabezpieczenia. Chcialam dodac ze zauwazylam od tyg podwyzszona temperature pieczenie w gardle bol lopatek czeste oddawanie moczu . Zauwazylam tez ze czasem mam wrazenie jakby mi cos lecialo i niestety nie sa to dni plodne poniewaz robilam test owulacyjne ktore wyszky negatywnie. Wczoraj podczas stosunku bolalo mnie podbrzusze ktore zazwyczaj podczas seksu bolalo mnoe przed okresem. Czuje sie zmeczona i pobolewaja mnie jajniki. Myslicie ze moze.byc to ciaza skoro tydzien temu dostal okres ktory byl bardzo krotki . Robilam testy ciazowe ale wyszly negatywnie czytalam ze.wiele.kobiet byly. W ciazy a mimo wszystko testy wyvhodzily negatywnie. Niepokoja mnie te objawy i zylki niebieskie na piersiach .

Gość gość
Zrób test ciążowy z krwi ale odczekaj jeszcze kilka dni i wtedy zobaczysz czy to ciąża

Gość gość
Niestety wlasnie.tutaj.nie.ma takiej mozliwosci jesli pojde do lekarza to bd musiala czekac na samo usg dwa tyg tak samo prywatnie ;( jedynie co mi pozostaje to poczekac do nastepnego okresu

Gość gość
A dlczego się nie zabezpieczacie? Chcecie mieć dziecko?