Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię na niego patrzeć

Polecane posty

Gość gość
Boże :O przestań jęczeć i dzielić włos na czworo = tylko zagadaj jutro...

Gość gość
laska po co tyle pytań... każdy facet inaczej podrywa moze '' twój niebieskooki'' właśnie tak jak piszesz.. pytał o masaż ciekawe. :) pewnie by sam cie wymasował po plecach po palcach i nie tylko :) a lubic to cie na bank lubi, :)

Gość gość
Wiesz, gdyby to był jakiś typ poznany w knajpie, to nie byłoby problemu, ale to jest jednak kolega z pracy, jak się zbłaźnię to nie będę miała życia.

Gość gość
I doopa, musiałam zostać w pracy dłużej :(

Gość gość
Widziałam go przez chwilę, ale jakiś dziwny był. Patrzył na mnie z daleka dość długo, ale nie miał żadnego wyrazu twarzy, ani uśmiechu, ani smutnej miny, zupełnie neutralnie. Potem podszedł do mnie i znów - nie odezwał się ani słowem, tylko gestem przekazał że mam iść do domu, a on przejmie to czym ja się w tej chwili zajmowałam. Życzyłam mu miłego dnia w pracy, to dopiero wtedy spojrzał mi w oczy i długo się uśmiechnął, nie podziękował, nie odezwał się w ogóle dzisiaj do mnie. Albo ma zły dzień, albo jednak sobie coś wkręcam i nic z tego nie będzie. Dodam, że radykalnie zmieniłam w weekend kolor włosów, może mu się po prostu nie podoba? W takich chwilach chciałabym umieć czytać w myślach.

Gość gość
tak czytanie w myślach też by mi sie przydało... ;)