Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onadbs

Brak miesiaczki

Polecane posty

Gość Onadbs

Witam . Kocham się z narzeczonym od 2 lat bez zabezpieczenia. Mam pytanko . Gdyż mój ginekolog jest na urlopie a nie ufam nie innym. Przez sierpień nie miałam miesiączki. Przybyło mi się troszkę . Robiłam 4 testy w tym jeden miałam pozytywny . Po czym zrobiłam test beta hcg wyszedł negatywnie. Miesiączke dostałam dopiero we wrześniu.podczas choroby Ale nie był to normalny okres raczej płomienie. W tym miesiącu okres spoznia mi się juz 12 dni. Parę dni temu zauważyłam że nieco mi piersi urosły. Takie obrzmiale i bolą ...

Gość gość
gratulacje mamusia bedziesz :)

Gość gość
faktycznie dziwna sytuacja ... myślę , że tutaj test beta miał kluczowe znaczenie i to jemu powinnaś najbardziej ufać

Gość gość
Test beta robiłam we wrześniu . PrZed tym nim dostałam te plamienia. Biust mam dosyć duŻy Ale w ciągu tyg żeby wszystkie staniki stały się ciasne . To chyba nie jest normalne ..

Gość gość
innym ginekologia nie ufasz a obcym babom z kafe już tak? HA HA HA HA :D!!!

Gość gość
Ja 2 razy w życiu dostałam błędny wynik beta hcg, np. było ponad 2000 a ciąży nie było, u ciebie może być odwrotnie. Idź do lekarza, jak to sprawa od sierpnia to już płeć poznasz :D

Gość gość
Wezcie sie ogarnijcie wmawia sobie ze jest w ciazy ale sprawa od sierpnia. Po pierwsze to tak ufasz swojemu lekarzowi a od 2 lat starasz sie bezskutecznie o dziecko i jeszcze niczego ci nie doradzil?

Gość Onadbs
Nie wmawiam sobie ciąży . Nie planuje dziecka. Zawsze uważamy .! A po za tym wolę się zapytać kobieta które może miały coś podobnego . Niż iść do innego leżą. Któremu nie ufam . Tutaj jest wszystko anonimowe więc nie wierni co wam chodzi