Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest taki facet ja w ogóle z nim nie mam kontaktu, ale myślę, że będzie moim męż

Polecane posty

Gość gość

mężem! znam go od 2 lat, zakochałam się od razu, od pierwszej rozmowy, on mnie traktowal z dystansem, potem ja się zdystansowalam, widział mnie niestety z innym chłopakiem. On chyba kogos ma, aa ja mam nadzieje, że za kilka lat zostanie moim męzem. Mimo, że ostatnio go unikam i nie rozmawiamy, wierze wciąż w cud

Gość gość
to pogadaj z nim >>><>

Gość gość
Może on ma już żonę i dziecko, i jest szczęśliwy. A Ciebie miał gdzieś, dlatego traktował Cię z dystansem. Jak mnie wkurzaja takie durne laski...

Gość gość
ja też byłem pewien, (głos wewnętrzny) że taka jedna Ch. będzie moją żoną. a ona odeszła z pracy BEZ SŁOWA pożegnania

gość dziś mial cie gdzies i tyle-przestan sie ludzic. Nawet jesli by sie odezwal to olalabym go za to ze kiedys mnie zignorowal.:)

Gość gość
nie, nie, on na pewno żony nie ma ani dzieci, kiedyś z nim chwilę rozmawiałam ( kiedy mi się przedstawił i wierzyłam, że wszystko idzie w dobrym kierunku) on nie lubi dzieci

Gość gość
on nigdy mi nie dał cienia nadziei na cokolwiek, mógł mnie prosić o numer, umówić się na piwo koleżeńsko, randkę, cokolwiek, ale wiem - nie był zainteresowany no cóż, zostanę starą panną

Gość gość
23:55 nie ty jedyna. :)