Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym kieruja sie kobiety, ktore chwala sie calym zyciem na fb? :D

Polecane posty

Gość gość

prywatnosc slowo nieznane...

Gość gość
no nwm moze tym ze to sa atencyjne cooooorfiszony , czerpiace bloga satysfakcje z komci i lajkuw to im pobudza dawkowanie endorfin tak mysle : )

Gość gość
Wydaje mi się, że czegoś im brakuje. A ich życie wcale takie nie jest jak je przedstawiają. Chcą być popularne, ulegają modzie. Poza tym wiele poczynan kobiet mozna zrozumiec, jesli się założy, że one zwyczajnie są głupie.

Gość gość
chwalą się tym na co stać ich mężów czy facetów jak nawalą na kredyt wakacje pod palmą hahaha, albo bachorami i ich kupkami, tępe suki

Gość gość
A czy się kieruje te,które zakładają fałszywy profil a potem cały dzień oglądają wszystkie piękniejsze od siebie koleżanki,i mówią że one Facebooka nie mają, a wszystko wiedzą co gdzie jak Znam taką idiotke

Gość gość
Są w głębi duszy bardzo samotne i zakompleksione do bólu.

Gość gość
11:40 Możnaby dyskutować czy piękniejsze :P Bardziej plastikowe i żądne uwagi, to tak :D

moim zdaniem to wynika z jakiś kompleksów i problemów. Normalny, zadowolony z życia człowiek nie chwali się w całym internecie swoim majątkiem, rodziną czy też życiem. Osobiście widząc takie posty moich "znajomych" z automatu ich wywalam.

Gość gość
Dlatego nie mam facebooka :D Do komunikacji ze znajomymi używam gadu gadu lub skype. Uważam jak poprzednicy, że fb używają mocno ograniczeni zakompleksieni ludzie.

Gość gość
Też wszystkim się chwaliłam na fejsbuku, jak byłam na studiach, wrzucałam każde ładne zdjęcie, kilkaset zdjęć z podróży... niejeden znajomy ze szkoły tylko siedzi na fb i wali pod nasze foty :D kilku wiedziało co , kiedy dokładnie wrzuciłam na fb i zaczynało ze mna rozmowe... Taki trochę stalking ... nieszkodliwy, ale po co każdemu wszystko wiedzieć Jak miałam zły okres w życiu to nikt k****a nie był zainteresowany :P wiec teraz mam tylko zdjęcie profilowe stare posty wywaliłam, pół listy znajomych bo tez miałam ich od c***ja :D wszystko jest tak ustawione , ze tylko znajomi mogą oglądać , z podróży , uroczystości wstawiam jedno zdjęcie lub wcale

Gość gość
Są puste , lubią się chwalić ile maja pieniędzy, żeby ktoś im zaczął źle życzyć :P Głupkowate studentki chwalą się wakacjami i makijażem Chanel , żeby każdy wiedział czym się zajmują :D:D

Gość gość
Ja wrzucam po to, żeby takie zawistne su/ki ch/u/j strzelał, żeby im gul skoczył, że nie mają tak zaje...go życia jak ja :P I jak widać działa :P

Gość gość
Masz przyajciół poza fb ? :P:D

Gość gość
Jak te su/ki obgadują , a niech zazdroszczą :P

Gość gość
Miałam taka 'laskę' w otoczeniu, która kopiowała każdy mój makijaż, strój, (ale jej nie stać, wiec szła do sieciówki i kupowała podobne), który zobaczyła na mnie i na fb trochę to żałosne , trochę to irytujące... Śmieszy mnie trochę jak plastiki chwalą się nową paletą lovely, zakupami w Reserved lub NewYorker, taki lans , ale dla ubogich :P albo jak słodko jest w naszym związku, małzeństwie, a każdy wie, ze sa zdradzane , włącznie z nimi :P Naprawdę zamożne osoby cenią swoja prywatność..

Gość gość
Ale przecież od tego jest fb... od wrzucania zdjęć, sentencji,od przeżywania z innymi chwil radosnych i smutnych. Jeżeli komuś to nie odpowiada, poco zakłada tam konto? Od rozmów są telefony i skype, nie trzeba mieć konta na fb.

Gość gość
Nie każdy musi sie dowartościowywać :P bo już jest dowartościowany i nic mu nie brakuje :P

Gość gość
Naprawdę zamożne osoby ukrywają swoją prywatność z innego powodu-boją się o swoje bezpieczeństwo. Nie chcialabym być bardzo bogata, wystarczy, że stać mnie na ciuchy z sieciówek i wyjazdy na urlop z rodziną dwa razy w roku. Mam 5 letnie auto i dom o średnim standardzie. Na bogaczy ludzie tylko czyhają by im nogę podłożyć, albo okraść, albo nawet zabić. A rodzina na spadek.

Gość gość
To są tzw. atencyjne kur/wy. Połowa moich znajomych ma bekę z owych. W tym rówżnież wielu facetów.

Gość gość
Żałosne jest też to jak brzydka dziewczyna, typowy babochłop wrzuca tysiąc zdjeć :D z otwarta morda , zdjecia jej brzydkich dzieci hahaha

Gość gość
Trzeba uwazac , jest tyle zazdrosnych dziffek

Gość gość
nie maja co robic to patrza na foty innych kiedys wywalilam wiekszosc rodziny mojego faceta , nie chcialam ich miec w znajomych, nie lubimy sie i tylko udajemy poprawne stosunki , to siostra mojego faceta powiedziala matce i bratu , ze ja wywalilam , brat powiedzial mojemu no na c***j małpa oglada moje zdjecia i sie interesuje jak nawet kolezankami nie jestesmy ? :D wiec wstawilam opis tzw meme , ze 'mozesz mnie nie lubic , i ogladaj sobie codziennie moje zdjecia , tylko przez pomylke niczego nie zalajkuj' :P

Gość gość
Smiesza mnie zakompleksione dziewczynki , ktore pisza jak to kochaja zycie a wzrokiem by zabily kolezanke w realu za to za , ze ma ladniejsza i drozsza sukienke :P

Gość gość
Głupie kureffki atencyjne