Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeśli dziecko do roczku będzie mi się w nocy 3 razy budziło na jedzenie co robić

Polecane posty

Gość gość

bo pewnie do tego czasu szlag mnie trafi. dzis dziecko ma niecałe 3 miesiace, a na poprawę widoku nie ma. Budzi się po 3 razy na karmienie, bywa że 4. Przerwyany sen dod...py sobie można wsadzić i pomachać. jest się zdechłą i wkur....zoną cały dzien

Gość gość
Do roczku? hahaha!!! moja ma 2 lata i 5 miesięcy i budzi się 2 razy w nocy na kaszkę

Gość gość
to masz niedorozwoja bo lekarze mówia ze już roczniak nie powinien sie budzic nawet raz. masz zarłocznego bękarta

Gość gość
Jesteś psychicznie chora powinni ci zabrać dziecko autorko

Gość gość
Autorka jest pierdolnięta pewnie zaliczyła wpadkę i teraz się męczy z bachorem Trzeba było nie rozkładać nóg ździro,obyś zdechła .

Gość gość
Po wypowiedziach autorki widać że jest z patologii. Szkoda dziecka.

Gość gość
miałam dziecko planowane, tępaki. ale wmawiajcie sobie inaczej. bo macie puste głowy i waszym zdaniem tylko wpadkowiczka moze miec dosyc. Inteligencja robaka. brawo. a w waszej bajce o wpadce były smoki i krasnale?

Gość gość
Odnoszę wrażenie że autorka jest młodą mamą,która kompletnie nie radzi sobie z macierzyństwem ! Przecież 3-4 miesięczne niemowlę powinno dostawać mleko co trzy godziny ,to jest ? Dziecko ma malutki żołądek ,potrzebuje mleka często ale mało ,później to się wszystko unormuje. Między karmieniami dawaj mu smoczek.

Gość gość
Każde 3 miesięczne dziecko budzi się kilka razy w nocy i w ciągu dnia do karmienia ,dlaczego się temu dziwisz? Poczytaj w necie.

Gość gość
U mnie mniej więcej po 3 miesiącu, około 4 dziecko zaczęło się budzić raz w nocy

Gość gość
Moje dziecko ma prawie 14 miesięcy i budzi się co 3, a nawet co 2 godz na mleko i nie wiem, jak to zmienić. Na dodatek zatruł się mlekiem, bo pewnie za często pije w nocy i ma ostrą biegunkę. Idę niedługo do lekarza i spytam, co mogłabym zrobić, zeby zmniejszyć ilosc wybudzeń.

Gość gość
Moj budzil sie do. 2,5 roku.Plakal i wolal pic.Okazalo sie ze tak bolesnie wyrzynaly mu sie zabki...Nie sluchajcie bzdur ze dziecko po roku przesypia cala noc...

Gość gość
mój starszy skończył 3 lata i nadal się budzi młodszy ma prawie dwa i przeważnie przesypia noc. nie ma reguły

Gość gość
Moja starsza ma 3,5 roku i gdzies tak moze od tego roku od stycznia przesypia noc. Albo wstaje raz na siusiu Druga 10 miesiecy nadal 2-4 razy wybudza sie w nocy zeby wtulic sie, possac ale bardziej zeby sie napic niz najesc.

Gość gość
Mój ma ponad 2 lata i są noce ze pić ze zimno ze akurat mu się przysnilo że z małpka chce spać a ona z łóżka spadła... Jak miał 3 miesiące to budził się i 10 razy bo a to kółka a to ząbkowanie. Niema dzieci które spia. Znaczy z opowieści oczywiście są ale jak się popatrzy na te co niby mają takie boskie dzieci to wory pod oczami zupełnie takie jakby się to dziecko jednak budziło