Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeszłość seksualna jest bardzo ważna i po tym oceniamy człowieka

Polecane posty

Gość gość Walduś
skąd się tacy głupi ludzie biorą? Takie prymitywy? Nic się nie liczy, może być niedorozwój, psychol, pokraka, śmierdziel, byle nie używany, jak samochód prosto z salonu, nie z autokomisu. A stać was chociaż na taką nówkę? Wszystko ma swoją cenę. Nieużywana kobita także ☺

Gość gość
Kazda dzis sie puszcza. Kazda kobieta to szmata. Ta co sie obrazila na pytania to szmata a nie zadna dziewica bo by sie nie obrazila.

Gość gość
kobieta która się szanuje nie obraża się i nie mowi do faceta prawiczek-koniotrzep

Gość gość
a jak chodzi o ten protest czarny, chyba nie ma o co się pluć. Straszne pasztety tam szły, takim to raczej aborcja nie grozi. Niby skąd ta ciąża ma być u takiego paszteta, z wibratora?

Gość gość
Ja bym się w życiu nie odważyła nikogo zapytać czy już się z kimś zabawiał w mamę i tatę. To nawet nie wypada. Nie moja sprawa

Gość takijeden666
kobieta która się szanuje nie obraża się i nie mowi do faceta prawiczek-koniotrzep xxxx Jednak można grzeczniej. Ale jak napiszesz że "każda kobieta to szmata" to raczej się obrażą nawet te dziewice.

Gość gość
gość dziś Nie twoja sprawa bo jak kazda kobieta chcesz roochacza

Gość gość
Tak, chcę normalnego, a nie jakiegoś wypierdka, którego inne nie chciały. Nawet nie będzie wiedział jak to się robi. Straszna hipokryzją tu panuje. Jeden u nas w liceum miał dziewczynę, a potem kolejne, a poszedł na księdza. Widać najpierw go powołało przez pomyłkę, nie do tego, co chciało :-)

Gość gość
Wypytywanie ludzi o sprawy intymne jest plebejskie i prostackie. Tylko patologia nie ma większych problemów niż dupsko sąsiadki, albo kto z kim spał i ile razy :-( Podobno u Cyganów jak porwie Cygankę niecnotę to może ją oddać rodzicom z powrotem. Oni się porywają, taka tradycja :-)

Gość gość
Nieprawda i jeszcze raz nieprawda. Każdy jest inny. Ja mężatka w związku 8 lat nie zdradziłam męża i on był moim pierwszym a teraz żałuje i mam ciągle ochote na innych i być może zdradzę bo seks jest beznadziejny z mężem. Być może gdybym się wyszalała za młodu to teraz byłabym wierna i nie myślała o innym

Gość gość
Dokladnie, jest to tak samo durne złożenie, jak to że lepiej mieć brzydką żonę bo nie będzie zdradzać :D

Gość gość
Przypomnę badania naukowe tak mówią, że nie warto szaleć za młodu bo takie związku są dużo mniej trwałe niż te które są jedynymi partnerami seksualnymi.

Gość gość
Trzeba byc kompletnym debilem zeby wymyslic taka zaleznoac jak autor. Gratuluje kolejnwgo durnego topiku.

Gość gość
nie warto szaleć za młodu bo takie związku są dużo mniej trwałe niż te które są jedynymi partnerami seksualnymi. xxx Ale skad zalozenie ze ktos chce aby byly trwale? Sa rozne zwiazki. I jednonocne i kilkudziesiecioletnie. Taka uroda zycia

Gość Chcę być szczęśliwy
Tylko my nie chcemy miec zon, ktore maja za soba jednonocne znajomosci.

Gość gość
Tylko my nie chcemy miec zon, ktore maja za soba jednonocne znajomosci. x To chciej i szukaj, pełno porządnych i dziewic jest na tym świecie ale nie ustawiaj całego świata pod siebie.

Gość gość
Tylko my nie chcemy miec zon, ktore maja za soba jednonocne znajomosci. xxx A my nie chcemy mieć mężów, którzy walą gruchę.

Gość gość
Mysle, ze teraz odbywa sie tu wojna kto jest lepszy. Wychodze z takiego zalozenia jesli ktos jest szczesliwy ze swoja filozofia zycia to czemu ja mialbym mu tego bronic? Chcesz byc gejem? Jestes z tym szczesliwy? Natomiast ja jestem wychowany w wartosciach, w ktorych seks tylko po slubie i nie mam zadnych dysfunkcji seksualnych. Jesli chodzi o to jak kto sie prowadzi jego sprawa. Natomiast ja wymagam na zone dziewicy i musze o to spytac. Zle bym sie czul z taka kobieta i po prostu bym ja skrzywdzil swoim zachowaniem. Dlatego dla jej dobra i mojego takze jest powiedziec mi prawde, aby ludzie podobni trafili na podobnych. Rozumie, ze tu chodzi o to ze kobiety o bujnej przeszlosci ja ukrywaja i stad oburzenie

Gość gość
Oj, myślę, że akurat masz duże problemy z własną seksualnością. I zaburzenia związane w ogóle z cielesnością. No, ale pewnie, że masz prawo do własnych przekonań, jakim prawem tylko wartościujesz postawy sprzeczne z twoimi dewiacjami? Prawem prawiczka-koniobijcy?

Gość gość
gość dziś x to właśnie pokazuje czemu nie chciałbym takiej kobiety. Nie dość pewnie, że nie prowadzisz się źle to jeszcze masz problemy z kulturą. Jest tyle rozmaitych przekonań i wierzeń, ty uważasz że Twoje są najlepsze. Nie jestem koniobijcą, ludzie którzy nie mają w życiu nic do roboty i nic nie potrafią najcześciej uciekają w seks bo w sumie co mają począć w życiu. Dla mnie małżeństwo wiąże się z szacunkiem do osoby, z która chce się spędzić resztę życia, a ten szacunek wyraż się także poprzez wstrzemięźliwość seksualną. Z Tw wpisu sugeruje, że nie potrafisz tego szacunku podarować nikomu, bo już na to za późno i desperacko bronisz swego stanowiska uciekając się do prymitwnego wulgaryzmu. Zresztą w życiu widać gołym okiem po samym wyglądcie czego można się po kimś spodziewać

Gość gość
gość dziś To żaden szacunek, bo potem przyśpieszasz ślub, żeby traktować żonę jak masturbator! Zboczeni dewianci ******iby jak psy, ledwo po ślubie! A dziewice mają gdzieś wasze zachcianki i czekają 10 lat, by się upewnić, czy ten ślub to nie był błąd i czy kochacie je, czy ich narządy!

Gość gość
103.5 - hm, potwierdziłeś tylko, że masz problem z seksualnością człowieka. A że jesteś onanistą, to na 1000 procent.

Gość gość
dziś powodzenia na reszte życia :O

Gość gość
Dla mnie facet, który pyta na pierwszej randce o dziewictwo, to zwykły napaleniec, który będzie chciał mnie przelecieć, bo to przecież takie z******te zaliczyć dziewicę. Jakby facet miał klasę, to rozmawiałby o zainteresowaniach, a nie tym, co mam między nogami, więc od razu odpada, bo minimum kultury wypadałoby mieć i nie pytać ani o dziewictwo, ani nowotwory w rodzinie, czy śmierć rodziców, bo to wyraz wścibstwa i prostactwa + przy dziewictwie zwykle chęć zaciągnięcia do łóżka, ponieważ prawiczek, przez duże P nie pyta kobiety o takie intymne sprawy, ponieważ ma klasę i szacunek.

Gość gość
gość dziś O mnie się nie martw, dopilnuję, by wyjść za człowieka z wartościami, a nie takiego, który tylko by chciał ode mnie seksu, bo już może legalnie, bo ślub zaklepany i może przestać mnie szanować.

Gość gość
dziś dobra nie chce sie spierac i tak wiesz lepiej x dziś trzeci wpis Zgadzam się absolutnie

Gość gość
dziś Zgadam sie z toba absolutnie kobieta m,usi byc dziewica a facet niekonicznie praviczek, moze on nawet udac ze jest to kobieta ma byc czysta bo tak powiedzial nawet Bog zaraz po stworzeniu czlowieka, kobiety sa dla mezczyzn.

Gość gość
gość dziś już puszczająca zdzira obraża prawiczków i twierdzi, ze sie maturbuja. Dajesz d**e przed slubem i jeszcze robisz loda nie wstyd ci zdziro? jak tak można? jak można nie być dziewicą do ślubu dla męża prawiczka

Gość gość
gość dziś To nie napaleniec tylko szuka czystej która czeka z seksem do ślubu. To jest bardzo ważne i trzeba o to się pytać na randce bo nikt nie będzie chciał używanej kobiety która sypiała i robiła loda.

Gość gość
Bo jest to nie zrozumiałe żeby kobieta się tak puszczała i nie trzymała cnoty do ślubu