Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeszłość seksualna jest bardzo ważna i po tym oceniamy człowieka

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ale jest coś takiego jak kultura i prawdziwy Prawiczek nie pyta o intymne sprawy ledwo poznanej kobiety, bo tak samo nietaktowne, jak pytać o nowotwory w rodzinie. Dla mnie pytanie o dziewictwo, to zboczenie i chęć przelecenia, albo zwykły brak wychowania, bo praktycznie obcych osób się o to nie pyta, ale tak, jak mówię, kulturę i szacunek zrozumieją tylko Prawiczki, przez duże P, a nie niewychowany burak. Dlatego taki, który pyta mnie o dziewictwo na pierwszej randce zasługuje tylko pogardę, takie tematy powinny wychodzić, gdy już poznamy drugą osobę i to z jej inicjatywy , a nie, znając ją ledwo, bo osoba uczciwa i wychowana powie, ale w swoim czasie.

Gość gość
gość dziś jak się nie pytasz to potem się nie zdziw jak zostaniesz zdradzona. Właśnie dlatego was mężczyźni zdradzają jak się nie interesujecie przeszłością seksualną partnera.

Gość gość
gość dziś to jest normalne pytanie i nikt nie bedzie marnował czasu żeby za 5miesięcy się dowiedzieć czy kobieta jest dzeiwicą to rzutuje na przyszłość. Wy widać nie patrzycie na przeszłość seksualna stąd tyle zdrad.

Gość gość
10:59 Dodam jeszcze, że Prawiczek, przez duże P nigdy nie określi drugiego człowieka per używany, bo tu znowu wychodzi kwestia szacunku do bliźniego, ponieważ używając takiego określenia o ogóle kobiet, równie przedmiotowo będzie się traktować dziewicę, jako swoją własność i rzecz, a nie jak odrębną jednostkę, człowieka. Dlatego na starcie przegrywacie z prawdziwymi Prawiczkami, którzy szanują siebie i innych i takich też biorą Dziewice, a nie obrażających bliźniego.

Gość gość
gość dziś Szanująca kobieta nie oburzy się na temat dziewictwa

Gość gość
11:22 Nie pytam, bo wiem, o co pytać obcych, a o co nie. Zostałam tak wychowana i już, nie zadaję intymnych pytań i tego samego oczekuję, bo dla mnie to brak szacunku do intymności drugiej osoby i tak, jak wspominałam, takie tematy wychodzą naturalnie później. 11:24 Nie, to nie jest normalne pytanie, bo porządny facet nie pyta o to, co mam między nogami i najpewniej na następnej randce będzie chciał mnie przelecieć, bo o seksie się nie rozmawia na pierwszych randkach, jeśli nie chce się go uprawiać! Trzeba być chamem i ostatnim zboczeńcem.

Gość gość
gość dziś Szanująca się kobieta zna swoją wartość i nie pozwoli wypytywać o najintymniejsze rzeczy byle kogo i potrafi stawiać granice. Dla mnie to zboczenie i plany zaciągnięcia do łóżka i zdania nie zmienię, tyle w temacie.

Gość gość
gość dziś to nie jest rozmowa o seksie tylko o czystości przedmałżeński a to jest duża różnica. Nikt nie bedzie czekał na odpowiedź kilka miesięcy albo chodziło co chwile na randkę każdy chce wiedzieć czy kobieta się szanuje czy nie. Bo jak uprawiała seks przed ślubem to pewnie się puściła.

Gość gość
gość dziś To nie zaciągniecie kogoś do łóżka hipokrytko tylko facet chce czy jesteś czysta a nie się puściłaś przed ślubem. Nie bedzie przecież czekała na odpowiedź kilka miesięcy! i marnować czasu

Gość gość
gość dziś Szanująca kobieta nie będzie trzymać w niepewności i zdradzi sekret na pierwszej randce.

Gość gość
I to jest normalne pytanie czy jest czysta do ślubu? co w tym obraźliwego? co innego jakby wprost się spytał o seks a tutaj tylko pytanie o wstrzemięźliwość seksualną

Gość gość
gość dziś Zboczony erotoman! Tak sobie tłumacz, może jeszcze będziesz wypytywał o śmierć rodziców i choroby w rodzinie? Facet, który pyta o dziewictwo jest zboczonym napaleńcem i chce zaliczyć, a tacy zasługują tylko na pogardę, nieszanujący intymności ludzi erotomani, a nie kulturalny i wychowany Prawiczek, ot co.

Gość gość
Buahaha, i dobrze pytaj sobie. Najprawdopodobniej trafisz na desperatke, która powie ci że jest dziewicą choć to nie prawda, tylko po to żebyś się z nią ożenił :D A ty będziesz naiwnie się cieszył że masz żonę dziewicę :P Prawdziwa dziewica ucieknie jak usłyszy takie pytanie na pierwszej randce.

Gość gość
gość dziś Nie zboczony erotoman tylko szukający szanującej się kobiety która się nie puściła przed ślubem. Widać, że ty nie pytasz się o przeszłość seksualna bo po co? a potem płacz bo facet zdradził :D

Gość gość
gość dziś Puściła przed ślubem? Od pierwszej randki z obcym człowiekiem do ślubu tak krótka droga? :D Sam jesteś hipokrytą, bo na pierwszej randce może się skończyć, bo rozmowa się nie klei, a to, czy się jest dziewicą, to sprawa intymna i obcy facet nie powinien się interesować, bo dziewicą jest się dla siebie, a nie dla faceta i można stracić dzień, albo 5 lat po ślubie, a nawet nigdy, jeśli ma się taki kaprys i erotomanów nie powinno to obchodzić.

Gość gość
gość dziś Zaliczyć to chce nieprawiczek który uprawiał seks przed ślubem i sypiał z kobietami. A ty widać nie interesujesz się przeszłością partnera a potem zakładasz temat na kafe, że każdy facet jest taki sam i chodzi im wyłącznie o seks.

Gość gość
gość dziś Pytam, ale dopiero jak poznam tą osobę, a nie na pierwszej randce, bo tak samo nie pytam o choroby w rodzinie, czy inne prywatne sprawy, ponieważ jestem wychowana i szanuję intymność drugiego, zwłaszcza niemal obcego człowieka.

Gość gość
gość dziś Tak puściła się przed ślubem bo nie jest czysta i uprawiała seks w związkach czy bez związku.

Gość gość
gość dziś Widać, że cie to nie interesuje chcesz się puszczać droga wolna ale potem nie płacz, że nieprawiczek *****cz cię zostawił.

Gość gość
gość dziś To Ci tłumaczę, że dla mnie pewne pytania są nie na miejscu i jak pyta obcą babę o dziewictwo, to jest zboczonym erotomanem najpewniej, a takimi gardzę. I tak, wszyscy są tacy sami, bo prawiczkom też chodzi o seks, bo inaczej nie interesowalibyście się tyłkami obcych kobiet, dlatego ja świadomie postanowiłam pozostać dziewicą do śmierci, bo nikt nie zasługuje na dziewictwo, gdyż potem i tak chcecie go pozbawić, jakby to był rozbity talerz, a nie świętość.

Gość gość
Badania naukowe jasno pokazują, że seks po ślubie daje gwarancje udanego małżeństwa i szacunku do siebie i do partnera.

Gość gość
gość dziś Bo jestem wychowana i mam maniery, w przeciwieństwie do facetów, udających prawiczków, a interesujących się tyłkiem obcych kobiet, a z nich mentalnie takie prawiczki, jak ze mnie restauratorka, bo myśląc o innych już cudzołożysz!

Gość gość
gość dziś nie jest erotomanem tylko się pyta o czystość do ślubu :) to normalne, zwyczajne pytanie i bardzo ważne pytanie bo właśnie bo cnocie oceniamy człowieka :)

Gość gość
gość dziś A co mam siedzieć z grzesznicą która uprawiała seks przedmałżeński i nie potrafi zachować dziewictwa dla męża prawiczka. Prawiczki nie myślą o seksie zazwyczaj to robią nieprawiczki jak napieraja na seks w związku dlatego taki delikwentem powinno się od razu zrywać.

Gość gość
i tak każdej kobiety się na randce pytam o dziewictwo :) nie wyobrażam sobie związku z puszczającą zdzirą co nie jest dziewicą

Gość gość
gość dziś Tak, bo "czy jesteś dziewicą" do obcej osoby, jest tak samo taktowne, jak "czy Twoją matkę bolało, jak umierała na nowotwór?". To szczyt chamstwa i niewychowania, bo intymne sprawy nie po to są intymne, by obcy faceci o nich wiedzieli. Dziewictwo to osobista świętość kobiety i to jej sprawa, bo nie jesteśmy dziewicami dla napaleńców, którzy chcą odebrać nam najważniejszą rzecz w życiu, tylko dla samych siebie i tylko od nas zależy, czy w ogóle tkniecie tą świętość brudnymi łapskami.

Gość gość
gość dziś Sam już jesteś grzesznikiem, skoro myślisz o innych kobietach. Prawiczki też myślą o seksie, inaczej nie wymagalibyście nocy poślubnej i uszanowali, że małżonka chce jeszcze czekać.

Gość gość
Haha, właśnie, najpierw chce dziewicy a potem bedzie chciał żeby spełniala obowiązek małżeński. Nie ma tak dobrze :P

Gość gość
gość dziś Dokładnie, dlatego skoro wymaga dziewicy, to niech nie wymaga od niej porzucenia zasad i bycia seksualną zabawką, niech sama wybierze, czy chce porzucić zasady, czy być dziewicą jeszcze przez lata.

Gość gość
gość dziś To normalne i ważne pytanie po tym oceniamy człowieka czy się nie puściła z nieprawiczkiem.