Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spółdzielnia mieszkaniowa chce pozbyć się dzikich kotów

Polecane posty

Gość gość

które niszczą piwnice i klatki bloków. Najlepsze w tym wszystkim jest zachowanie obrończyń tych kotów. Jedyne co robiły przez ostatnie lata to dokarmiały sierściuchy resztkami swojego jedzenia, nie zwracając uwagi na inne potrzeby "swoich oczek w glowie", m.in. choroby, masa odchodów, w których "pupile" brodziły, śmiertelność młodych, agresja samców. Podczas eozmowy pierwsze najgłośniej krzyczą o pomaganiu kotkom, ale jak dozorca zaprowadził wszystkich do piwnicy i dał krzykaczkom szufle, szczotki i wiadro z wodą to rzuciły to wszystko wp**du drąc się, iż to są komunistyczne metody (???) oraz, że w życiu się napracowały. Kurtyna....

Gość gość
Up bo beka z kociar moherów

Gość gość
jakich moherów? U nas najstarsza obrończyni kotów ma 28 lat. Potem te kociary zajmują się własnym życiem, albo bardziej im zależy na złapaniu męża niż dzikiego kota i pomoc tym biedakom. To dopada człowieka w gimbazie, zresztą od przedszkola trują dupsko o pomocy zwierzętom. Nie wiem czy oglądacie Animal Planet, albo Nat Geo Wild? Pewnie nie, bo byście wiedzieli, że kotowate znaczą teren odchodami, psy i inne drapieżniki też. Przestaną jak się je wykastruje. Kto kocha koty, niech po nich sprząta i odsmradza, albo wyłapuje do kastracji. Ja dokarmiam dzikusy, przychodzą po prośbie na mój teren, w dowód wdzięczności mi napaskudziły przy garażu. Mam 2 kocury kastraty i wystarczy. We wszystkich domach są koty i psy, raczej nikt dzikusów nie pogoni. Patologia z bloków ma zawsze hejt na koty, a największy ci, którzy czynszu regularnie nie płacą

Gość gość nie Kasia
nie ma większej beki niż beka z głupich ludzi. Kociarze i anty kociarze nie są normalni, fanatyzm im szkodzi. Kotom trzeba pomagć, ale tak, żeby nie były uciążliwe dla nikogo

Gość gość
A co z tymi kotami zrobią? Będą rozdawać za darmo czy jak

Gość gość
Kot nie niszczy klatki, ani piwnicy, tylko osmradza. Dzieci niszczą, pijaki leją i rzygają, potrzebna gazmaska normalnie. Na blokach śmierdzi, za wyjątkiem tych zadbanych, gdzie wspólnota mieszkaniowa, a nie jakieś bydło