Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zaszla ktoras z was w ciaze ...?...

Polecane posty

Gość gość

Ze stosunku kilka dni przed owulacja? Jesli kochalam sie z partnerem kilka dni przed owulacja ? Kochalismy sie bez zabezpieczen. Czekam na miesiaczke mam miec za dwa dni tak wypada termin ale nie wiem. Na ile to mozliwe czy wy tak mialyscie?:) prosze o odp

Gość gość
ile dni przed owulacją to było? Który to był dzień cyklu, jak długie cykle i czy regularne? Owszem jest to możliwe -sperma może przeżyć do 5 dni w drogach rodnych.

Gość gość
27 wrzesnia mialam miesiaczke a w nocy z 7 na 8 pazdziernika sie kochalismy. Jak myslisz?:) cykl 30dni;)

Gość gość
Szansa jest ale lepiej współżyć bliżej owulacji bo tak są mniejsze szanse.

Gość gość
Słyszałam że kilka dni przed owulacją zwiększa prawdopodobieństwo urodzenia dziewczynki a w czasie owulacji będzie chłopczyk. Ja mam 11 letnią córkę i u mnie ta metoda się sprawdziła kilka dni po okresie współżyłam z partnerem i doczekałam się córki więc tak sie da :-)

Gość gość
ja zaszłam wciąże a nie kochałam się podczas owulacji , postanowiliśmy się z partnerem postarać o dziecko metodą " nie zabezpieczamy się , jak będzie to będzie " , kochaliśmy się przez miesiąc codziennie bez zabezpieczeń, czasem parę razy dziennie , w dniu owulacji coś mu wypadło i nie przyjechał , wieczorem się zorientowałam że to ten dzień ale było za późno , teraz mamy córeczkę :))

Gość gość
tak , to prawda , żeńskie plemniki są wolniejsze od męskich , więc żeby córeczka jako plemnik zdążyła dotrzeć do jajeczka trzeba się kochać przed owulacją , w czasie owulacji to chłopczyk wygra wyścig :))

Gość gość
No u mnie w dzien owulacji tez chlopiec

Gość gość
U mnie sposób na dziewczynkę się sprawdził. Współżyliśmy tak 2-3 dni przed owulacją :) Okres ten wyznaczałam sobie przy pomocy komputera cyklu. Dzięki niemu doskonale poznałam swoją płodność.

Gość gość
dla mnie niestety to za drogi interes...jest jakaś alternatywa?

Gość gośćesmeralda
Za nic nie chcialabym corki,synka nastepnego

Gość gość
Hej, cykle regularne, co 28 dni. Teoretycznie w ciążę zaszłam 8 dni przed owulacja, później juz nie było szans, Mąż wyjechał za granicę. W 15 tyg lekarz widział na usg chłopca;)

Gość gość
gość 2016.11.22 dla mnie niestety to za drogi interes...jest jakaś alternatywa? Jest, jasne. Bardzo dobre są testery na ślinę. Np Afrodyta. Kosztuje niecałe 90zł a wystarczy na dwa lata.

hej, mam na imię Agnieszka, jestem mamą 2,5 rocznego Adasia i marzę o drugim dziecku. Straramy się 5 miesiecy (Adaś z pierwszego cylku :) ) Miałm plamienia około 7 dni przed miesiączką. W tym cyklu wziełam się za siebie. od 12 dnia cyklu miałm monitoring. Pęcherzyk pękł 13 lub 14 dnia, cykle mam 27 lub 28 dniowe. Ginekolog przepisał mi duhaston od 16 dnia cyklu... I teraz czekam! Wariuje!! Nie śpię w nocy! Czeakm na moje dwie kreseczki. test mam zrobić 3 stycznia rano... koło 5-6 dni po owulacji miałam śluz identyczny jak płodny, miałm go jeden dzień, dziś w 21 dc jest sucho.. robią mi się krostki na buzi jak przed @.

Gość gość
a po co sie tak strasznie nakręcasz? Nie wiesz że to może przynieść wręcz odwrotny skutek?

iem, ale nie potrafie sobie wytłyumaczyć żeby zachować spokój.. wiem to! mój wspaniały maz ciągle mi to tłumaczy, ale ja już taka mam.. w wielu życiowych kwestaich :) no nic czekam ! może się uda :)

Gość Agnieszka3112
niestety kolejny miesiąc i nic.. trudno, w końcu mam cudownego synka jestem mamą :) to najważniejsze :) skoro nie dane być mi w ciązy biorę się za siebie, własnie wróciliśmy z feri czuję się świetnie, przeszłam na dietę (od 3 dni) 3majcie kciuki :) poświęce sobie i rodzinie 100% mojej uwagi i czasu. co będzie to będzie. pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Witam. Około miesiąc temu uprawiałam seks z partnerem bez zabezpieczenia. Partner byl we mnie kilka minut. Nie doszło do wytrysku. Miałam dni plodne. Później w odpowiedni termin dostałam miesiączkę tylko trochę słabszą od poprzedniej. Niemam żadnych objawów. Od dwóch dni mam lekki ból jajników. W podbrzuszu ogólnie. Następna miesiączkę mam za 12 dni. Jaka jest szansa na ciążę?

Gość gość
gość 2016.12.14 gość 2016.11.22 dla mnie niestety to za drogi interes...jest jakaś alternatywa? Jest, jasne. Bardzo dobre są testery na ślinę. Np Afrodyta. Kosztuje niecałe 90zł a wystarczy na dwa lata. Słuchajcie, a ta afrodyta będzie dobra jeśli ma sie nieregularne cykle?