Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy etap w moim życiu

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym żeby jakiś nowy najlepszy z możliwych etap zaczął się w moim życiu i żebym mógł wspominać obecne chwile z nostalgią i wzruszeniem.

Gość gość
Ile tych tematow bedziesz zakladal ? Samo się nic nie zrobi samo sie nic nie wyjasni ! Najlepiej siedziec na d***e i czekac chuj wie na co... na cud chyba

Gość gość
nic na siłębo nie będzie nic dobrego,czasami trzeba poczekać aż coś się wyjaśni,więc niech się coś wyjaśni w moim życiu oraz paru mi bliskich osób,żebym z całkowitym spokojem jesiennym wieczorem oddać się wspomnieniom oraz nostalgiom

Gość gość
Ty jestes chory na leb razem z tymi cwelami od modeli tematów, balerinek marty i seksu analnego

Gość gość
mogę być chory na łeb,na razie kontaktuje niezle,więc nie przeszkadza mi to,piszę o swoich marzeniach i odczuciach

Gość gość
Ale co konkretnie ma sie wyjasnic

Gość gość
np.to czy mój brat z którym jedziemy na jednym wózku dogada się jakoś czy rozstanie z desperatką która wrobiła go w dziecku i wykańcza go psychicznie i zacznie być znowu w miarę normalny,czy zwariuje zupełnie ma się wyjaśnić w moim życiu czy jest mi pisana w miarę dobra żona z którą życie będzie miało ręce i nogi czy będzie to np.Marta ta od balerinek czy pewna dziecinna wariatka,która spoważnieje czy może też najlepsza będzie dla mnie samotność,a może jakaś inna kobieta

Gość gość
niech się też wyjaśni czy ta dziecinna wariatka stanie na nogi,nieważne czy będziemy czy nie razem,czy spoważnieje,czy u niej w domu się jako tako unormuje

Gość gość
To będzie ciemnowlosa Marta w balerinkach :-D

Gość gość
naprawdę liczę się z różnymi wariantami,nawet przykrymi i bolesnymi jak będą najlepsze z możliwych,trudno co robić,ale żeby to się wyjaśniło kawa na ławę,

Gość gość
dziecinna wariatka kontra marta. jedna i druga powinny cie kopnac w d**e zapchlony psie, co k****a zawody sobie urzadzasz? smiec

Gość gość
Dziecinna wariatka zostanie dziecinna wariatka do konca zycia

Gość gość
On zdechnie sam smutny i to wlasnie mu sie wyjasni

Gość gość
jak trzeba niech mnie kopną,mam gdzieś,ja chcę po prostu rozwiązania różnych spraw w sposób mający ręce i nogi,żebym się w spokoju oddać nostalgii tak jak zamierzam zrobić niedługo na spacerze po miejscach z dzieciństwa,może też się przejdę po miejscach imprez z młodości,tam gdzie chodziłem skacowany

Gość gość
Iść z Tobą zablakana duszyczko? :-)

Gość gość
mogę zdechnąć sam i smutny,znajdę sobie zainteresowania a jak jednak się jakaś pojawi to czy jest na pisane dziecko,czy jednak odlot we własny świat będzie najlepszy dla wszystkich

Gość gość
Z jakiego miasta jestes? Lubie lazic mogę lazic z Tobą

Gość gość
z trójmiasta jestem

Gość gość
i to niech nie chodzi żeby było jakoś dobrze,bo już dzięki Bogu nic złego się nie dzieje,ale żeby różne kwestie przestały być w ogóle zagadnieniem

Gość gość
i tak jak mam zamiar oddać się nostalgii na planowanym spacerze wspominając np.dzieciństwo oraz jak zdarzało się rzygać po imprezie ,tak chciałbym wspominać obecne dziwne chwile,cieszyć się nawet z różnych dziwnych splotów akcji,że nie było tego złego co by na dobre nie wyszło