Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duża dziewczyna mały chłopak

Polecane posty

Gość gość

Czy para gdzie dziewczyna jest wysoka i silna a facet jest niski i wątły naprawdę źle wygląda? Ludzie czasem się za nami oglądają, ale ja go bardzo lubię i nie chcę żeby przy mnie czuł się źle...

Gość gość
jesli go lubisz i chodzice po miecie jako para znajomych to nie ma nic w tym złego, gorzej jeśli byś go kochała i byście byli parą wtedy to wygląda z lekka komicznie.

Gość gość
No właśnie chodzi o to , że chciałabym z nim zacząć chodzić, ale boję się jak on na to zareaguje. Dobrze się dogadujemy, pociąga mnie, nie wiem czy ja jego też... Boję się reakcji ludzi, bo nie chcę żeby jego lub mnie wyśmiewano.

Gość gość
No wiesz dla mnie to będzie wyglądac śmiesznie ale tak szczerze co cie ludzie obchodza jesli cię pociąga a ty jego to czemu nie spróbować?

Gość gość
Tzn ja nie wiem czy go pociągam ale wydaje mi się ze tak :) Mowie tylko ze u nas różnica jest spora a w dodatku ja kocham szpilki :)

Gość gość
A ile macie oboje wzrostu?

Gość gość
Moja żona waży 120 kilo a ja niecałe 70 i jest wyższa o 7 cm wprawdzie szpilek nie nosi ale różnica jest spora jak się kogoś kocha to ciało się nie liczy seks też uprawiamy regularnie dwa razy w tygodniu. Nasza córeczka jest szczupła piękna jak laleczka

Gość gość
A córka ile ma lat, moja znajoma tez ma nadwagę i ma córkę która była szczupła ale w podstawówce przytyła i teraz wygląda jak mamusia

Gość gość
córeczka ma dopiero 6 lat ale ma moje geny i jest straszny chudziElec żona od urodzenia była okrągła

Gość gość
Ja mam 183 cm, a chłopak z którym bym chciała się spotykać 173cm. To duża różnica?

Gość gość
"Duża i silna" brzmi niepokojąco. Sam mam 173 cm i bardzo podobają mi się kobiety wyższe ode mnie, z tym że wysokie, długonogie i o w miarę szczupłej sylwetce, a nie jakieś 90kilowe kolubryny :O

Gość gość
Spokojnie , 90 kg to ja nie ważę :) Po prostu dość długo uczęszczam na siłownię a on jest raczej typem mózgowca to wszystko.

Gość gość
Czesto niewysokim, szczuplym facetom podobaja sie wysokie i czasem przy kosci dziewczyny. Jak sie z nim dobrze czujesz to co sie przejmujesz innymi? Wazne twoje szczescie a na innych trzeba wiec wyj****e.

Gość gość
Nie jestem przy kości, tylko trochę umiesniona, przez co ważę więcej :) Przejmuje się tym co o nim powiedzą...

Gość gość
Co ty z tego chuchra chcesz zrobić niewolnika seksualnego? Będziesz się nim onanizować? Tam na siłce żaden koleś nie wpadł ci w oko?

Gość gość
moja koleżanka z pracy jest większa i wyższa od męża, śmiesznie to wygląda :D

Gość gość
Nie zależy mi na niewolniku. Po prostu świetnie się z nim dogaduje i pociąga mnie on.

Gość gość
Nie rozumiem... Moja dziewczyna jest wysportowana i ma 185cm a ja mam zaledwie 175 cm Jestem chuderlakiem a ona raczej dobrze zbudowana i wiesz co zarówno mnie jak i ją g****o obchodzi reakcja innych ludzi :D Jest chemia a tą różnice nadrabiam postawą i pewnością siebie ;D Powodzenia

Gość gość
A ja mam 188 cm, jestem dość mocno umięśniona i wysportowana a mój chłopak ma 170 cm i jest mizernym chucherkiem. Czasem się za nami oglądają ale mnie to nie przeszkadza. Poza tym on to kocha a ja uwielbiam jeszcze dodawać szpilkami 12 cm do mojego wzrostu i pastwic się tak nad nim seksualnie.

Hej co tam u ciebie słychać 188 cm i co twój chłopak przełamał to że jestem większa od niego? To ty pisałaś taki Topic ,,silna dziewczyna mały chłopak '' ?

Gość gość
Tak to ja :) cześć :) Przełamał się a raczej przyznał ze to kocha. Mówi ze lubi być mniejszy bo go to podnieca.

Gość gość
Mnie też podnieca (to ja gość 2016.10.26 ). Może chciałabyś o tym popisać prywatnie na maila? założyłem adres ona_wysoka_on_nie@xboxer.pl

Gość gość
Od tylu sex będzie trudny ana stojąco to juz wogule:-D

Gość gość
Dlaczego? jak ona uklęknie np. na kanapie a on stanie za nią i złapie mocno za biodra to powinno być idealnie. W razie czego można coś podłożyć żeby wyrównać wysokość

Gość gość
Na stojąco nie da rady :) najbardziej lubię być na gorze i przygniatac go swoim ciałem :)

Gość gość
Już mu zazdroszczę :) Tylko uważaj żeby mu nie złamać penisa ;)

Gość gość
A najbardziej go podnieca gdy w szpilkach i samej bieliźnie podchodzę do niego od tyłu i opłatam silnie rękami :)

Gość gość
Też tak lubię. Najlepiej kiedy kobieta ma rajstopy i szpilki :)