Gość gośćula95 Napisano Październik 25, 2016 Witam :) mam 21lat jestem już z swoim chłopakiem 3,5roku . Od nie dawna od kiedy przeprowadziła sie z małej wioski do Krakowa , mój chłopak bardzo się zmienił. Nie mamy problemu z spotkaniem się bo ogólnie on pracuje za granicą i zawsze kiedy wraca do Polski przyjedza do mnie. Zauważyłam zmiany Ale na gorsze * potrafi leżeć nie odzywać I wygląda jak by był na mnie zły Ale nie wiadomo o co * próbuje mnie ściągnąć do wiochy w której mieszkałam I nie ma tam dla mnie pracy * jest tylko czuły kiedy on chce się przytulić *kiedy się do niego tule mowi ze co za dużo to nie zdrowo * unika wychodzenia z domu * nie odpisuje na SMS * nie rozmawiamy że sobą kiedy on jest zagranicą * bardzo często pisze że idzie spać a widzę że jest aktywny na fb * krytykuje mnie Nie wiem o co chodzi czuje że coś się dzieje złego . Czasami naprawdę nie chce żeby był na mnie zły i nawet jak mnie zdenerwuje machne na to ręka i tak jestem dla niego mila . Poradzicie coś Prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach