Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner uderzył mojego syna z pierwszego małżeństwo i mnie odepchnął a jestem

Polecane posty

Gość gość

w ciąży z jego dzieckiem. Nie wiem co powinnam zrobić. Syn - 3 laat - za bardzo hałasował wg mojego TZ i dostał w d**e pare klapsow a jak podbiegłam aby wiecej go nie bil to mnie odepchał. Rzeczywiscie troche wy-pil po pracy bo ten wczorajszy czarny protest go zdenerwowała ale nawet córka sie przy tym popłakała ze strachu. Potem wyszedł pod blok piwkować. W nocy prztyszedł p[ijany i z rana pojechał do pracy. Nie wiem czy mam go przeprosic czy moze on mnie przeprosi.

Gość gość
słabo ci to prowo wyszło -raz syn a potem córka zdecyduj się trollu. :P

Gość gość
a z jakiej parafii ty masz go przepraszać? niby za co? to on był pijany , to on dawał klapy, to on cię popchnął, to on wystraszył córkę i to on pojechał zakręcony do pracy. on jest winny jak diabli. po co z nim jesteś? to ćwok

Gość gość
Prócz syna mam jeszcze córkę - nie rozumiesz tego co napisał to się nie odzywaj!

Gość gość
To naucz się pisać! A poza tym koniecznie go przeproś za zachowanie syna, za czarne protesty i za złych humor. Padnij do nóg bo to wszystko jest waszą winą i cała wasza trójka powinna błagać go o wybaczenie!

Gość gość
Jakiego gnoja wzielas sobie za parnera. No ale wybrzydzac nie mozesz bo kto normalnie wezbie babe z dziecmi. I teraz bedziesz sie przed nim plaszcz bo moze Cie zostawic. No tak facet wazneijszy niz wlasne dzieci. Zalosne.

Gość gość
Dla niego jest tylko twoja piz.ą do konsumpcji.

Gość gość
Pozwalasz jakiemuś gnojoqi bić ci syna,3 letniego?ja pierodole dlaczego niektore kobiety są takie zalosne i dają sobą pomiatac

Gość gość
koniecznie go przeproś, że uderzył dziecko, dzieci też niech go przeproszą, że się zdenerwował. Nie wiem tylko, jak zrobić, żeby czarny protest go przeprosił. I piwo mu kupcie, duuuuużo piwa. Dzieci niech Ci pomoga browary ze sklepu przynieść.

Gość gość
Powiedź twojemu partnerowi, że przepraszam go za wzięcie udziału w czarnym proteście. :D

Gość gość
A ja przepraszam twojego partnera, że choć nie byłam na czarnym proteście ( złamana noga w gipsie) to popieram czarny protest. Oczywiście twój temat to prowokacja.

Gość gość
A potem w telewizji konkubent zabił dziecko!