Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dzisiaj robicie? Jakie macie plany? U mnie leje i wieje nudą.

Polecane posty

Gość gość

Dziecko w przedszkolu, drugie w szkole, ja chora, mąż w pracy - mam nadzieję, że jak najdłużej, bo nie chce mi się z nim gadać. Na dworze leje jak z cebra, strasznie ponuro. A jak u Was? :)

Gość gość
U mnie ładna pogoda, wyszlo słońce. 16 stopni ma dziś być. Nudzę się w pracy. Mają zwalniac, przegladam oferty i nic ciekawego nei widzę:O

Gość gość
A co chciałbyś robić gdyby była pogoda skoro chora jesteś? Na spacer iść?

Gość gość
U mnie też od paru dni ładna pogoda, więc na pewno pójdę na spacer. Też niestety jestem chora, ledwo żyję, ale spacer dobrze mi zrobi.

Gość Edziaaaaaaaa
U mnie pada i szarówa :o dziś zamierzam ćwiczyć w domu

Gość gość
A co wy fajnego widzicie w spacerach ? Okolicy wokół własnego domu nie widziałyście ? Ja mam codziennie po dwa razy "spacer" do przedszkola i tachać zakupy a po drodze jeszcze napotkam ze dwóch byłych szefów z moich byłych prac bo taki ten świat mały. Faktycznie ekscytujące k***a spacer :O

Gość gość
Niedługo jadę po córkę do szkoły. Planuję się położyć na drzemkę bo nie dociągnę do końca dnia. Po drzemce a przed wyjściem posprzątam w kuchni i zrobię miejsce na przygotowywanie tortu. Dziecko ma wkrótce urodziny. Składniki właśnie kupiłam. Powalczę później. Trzeba też odrobić lekcje z dzieciakiem, poćwiczyć...