Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Sala weselna

Polecane posty

Gość Kernit

A Pałac Domaniowski znacie? Jeśli nie, z czystym sumieniem mogę polecić. Szukałam długo sali weselnej, jeździłam na targi ślubne itp., ale ten hotel skradł moje serce. Jestem zachwycona. Zajrzyjcie sobie w wolnej chwili na ich stronę, jest tam po prostu pięknie! 

Gość gość

Moje wesele odbyło się w przepięknym dworku pod Kielcami i mogę powiedzieć że było bardzo udane. Jeżeli też rozglądacie się za czymś w okolicach tego miasta to polecam wam palacwkonarach.pl Dworek jest bardzo luksusowy a jedzenie tam podawane przepyszne.

Gość Alicja

Moja siostra organizowałam  przepiekne wesele w domu weselnym Agro- Bala  i właścicielką tego domu jest Pani Elżbieta Bejenka. Dom weselny znajduję się w miejscowości Wilczyn w województwie wielkopolskim.  Dom weselny  to nie tylko sala weselna ale również dużo atrakcji dla dzieci np:  przejażdzki  bryczką całą rodziną  oraz kucyki .

Gość izabela g

My już też zaklepaliśmy termin ballaton w chustkach. Mają piekną, dużą salę i każdy kto u nich robił przyjęcie mówi to samo, że warto. Sama była u nich na takim przyjęciu jako gość i faktycznie potwierdzam, obsługa ajk i kuchnia na najwyższym poziomie. Jestem przekonana, że u nas będzie tak samo.

Największy wybór sal można znaleźć na gdziewesele.pl . Na prawdę trzeba się bardzo postarać ,żeby nie znaleźć tam czegoś dla siebie

Sala to jedno, ma być ładna i mają mieć dobre jedzenie. 

a co z zespołem 

szukaj takiego który nie ma sobie równych przy nich zabawa nigdy się nie kończy muzyka idealnie dobrana każdy z gości znalazł coś dla siebie a dzięki super nagłośnieniu było nas słychać wszędzie. 

Ja od siebie polecam szukać sal na gdziewesele.pl Wpisujesz tam miejscowość i masz bardzo dużo różnych ciekawych miejsc na zrobienie wesela. Pracuje jako fotograf i jak ktoś robił ślub z tą stronką to zawsze spoczko to wszystko wychodziło.

Gość otylia z

O tak, jak robić przyjęcie to tam, gdzie robią je najlepiej. U nas w rachubę wchodzi tylko pałac kobylin. Cudne miejsce, gdzie potrafią wszystko świetnie zorganizować i dopracować. O nic nie trzeba się martwić, a włąściciele i obsługa zawsze służą radą i pomocą. Co do kuchni to lepszej w okolicy niema co nawet szukać.

Gość wiki u

Trudno sie z tym nie zgodzić, że wybór sali jest chyba najważniejszy. Nam również się poszczęściło, a wybór padła na lokal aquarele i musze powiedzieć, że lepiej chyba nie mogliśmy wybrać. Taka organizacja to rozumiem, wszystko dopracowali w najmniejszym szczególe, a goście chwalili również ich menu.

A nasze odbyło się w karczmie człekówka i tu śmiało mogę polecić ich. Doskonała organizacja, wspaniali ludzie, którzy potrafią doradzić i pomóc, a przy tym są otwarci na propozycje klienta. Największe wrażenie na gościach zrobiła rzecz jasna ich kuchnia i wystrój sali. Osobiście śmiało mogę ich polecić każdemu. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować