Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 12

ciaza

Polecane posty

Gość gość 12

Witam. Mam takie pytanie .Miesiaczka spoznia mi sie juz 3 tyg, robilam juz 3 testy, pierwszy wykazal 2 kreski , drugi pokazal jedna kreske bardzo widoczna lecz 2 bardzo jasna , natomiast 3 test wykazal 2 kreske prawie wgl nie widaczna. mialam takie objawy jak bol brzucha , bol piersi , mialam bardzo wyostrzony wech.zapachu nie ktorych potraw nie moglam zniesc teraz juz wszystkie objawy minely . Jak myslicie czy to moze byc ciaza?

Gość gość
a ktoś zdziro kazał uprawiać seks przed ślubem? wstrzymuj się to nie będziesz miała problemu. Nie pozdrawiam

Gość gość 12
Zdzira to moze ty jestes puszczalska gowniaro .matka cie prostaku nie wychowala wspolczuje takiej patologii

Gość gość
patologią to ty jesteś uprawiając seks przedmałżeński i nie potrafisz zachować dziewictwa do ślubu.

Gość gość
tyle lat się mówiło seks po ślubie a ty co robisz? seksisz się przed ślubem i się puszczasz

Gość gość
Jak najbardziej, to może być ciąża i wszystko na to wskazuje. Co do intensywności drugiej kreski, może być nawet bardzo blada ale jest i wtedy test jest pozytywny :) Radziłabym Ci, udać się do ginekologa, by potwierdzić przypuszczenia, bądź zrobić jeszcze jeden test (z innej firmy niż poprzednie) i rano.

Gość gość
Ty dziewczyno jestes pusta i nie powazna . naucz sie kultury do ludzi bo widac ze mam doczynienia z jakims marginesem spolecznym, szkoda mi czasu na takiego leszcza jak ty zdziro :)

Gość gość
Nie przejmuj się prawiczkiem, mózg od spermy mu pękł i wylał się uszami. :) Jeżeli każda kolejna kreska jest słabsza, aniżeli poprzednia, to najprawdopodobniej tracisz tę ciążę.