Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

mam wieczna beke z ludzi co chodza do szkoly

Polecane posty

Juz zapomnialem jak to jest konczyc lekcje o 11:30 czy cos hahahah. Pamietam jak kiedys w polsce se wyszedlem o 8 rano do miasta, chyba po szlugi do sklepu, i jak widzialem tych wszystkich licealistow to mialem z nich beke ze oni musza codziennie wstawac do szkoly rano buahahah. Juz w sumie nawet o tym nie mysle, nie dociera do mnie ze codziennie miliony osob musza rano wstawac do szkoly, a ja nie, zapomnialem o tym, tera do mnie to dotarlo uhh. Niektorzy dzisiaj do 14:30, a ja sobie od rana moge w gry grac, czyli zamiast chodzic do szkoly grac w gry, marzylem o tym ZAWSZE :classic_cool:. Dzieki moj psychiatro :D🖐️😘 Elo

A za czasow szkolnych w kaliszu chodzilem z kumplami na waje do lasu postykac sie palkami, to byly kvrwa prawdziwe wagary XD

za czasow szkolnych nie mialem kolegow malpiszonie. Z wiekszoscia zerwalem kontakt, bo stwierdzilem, ze to barany, i im to mowilem prosto w twarz, mam kontakt tylko z 2 czy 3 kumpli, reszta to dno 🖐️. :)

Gość gość
Ja chodze do wieczorowki. Dzis ma na 16:20, wole chodzic i tracic czas niz byc tepym debilem do końca życia jak ty.

Gość gość
jak nie w szkole to w pracy i nie unikniesz wczesnego wstawania.

Ta jak to mozliwe ze nigdy sie nie uczylem a dzisiaj jestem w anglii? A wczesnego wstawania unukne, podstawa mpjej egzystencji jest miec rano spokojny bezstresowy sen, bo nie jestem robakiem jak wy :). Nigdy nie musze pracowac :)

Gość gość
Fajnie być na zasiłku uk 500 funtów Attendance Allowance to jest życie wygrałeś :-D

Jak to mowi najpiekniejsza z najpiekniejszych dziewczyn na ziemi, nie mierz innych swoja miara pedale :). Mi pieniadze do zycia i szczescia nie sa potrzebna, praca i szkola mnie nie jaraja, mam inne zajawy niz byc bezuzytecznym debilem az do smierci :)

Gość gość
Jesteś j******m leniem bez ambicji i jeszcze się chwalisz. Naprawdę masz coś nie tak ze lbem. Lepiej gnic w domu i marnować życie nieudaczniku?

Tak wole gnic w domu i marnowac zycie niz rano wstawac do pracy, przynajmniej marnuje zycie w domu a nie w pracy :). Moje zycie moja sprawa, nie interesuj sie biedaku.

Gość gość
Quagmire Powiem ci coś tak obiektywnie. Fajnie że możesz tak żyć że nie masz w życiu zbyt dużo problemów ale wiedz że nie wszyscy tak mają niektórzy muszą dużo wysiłku włożyć żeby mieć cokolwiek. Wiec szanuj nas i siebie.

Gość gość
Jakby nikt nie pracowal tylko żył jak ty pajacu to nie mialbys co do gęby wsadzic, nie miałbyś kompa ani durnych gierek bo nikt by ich nie wynalazl. Przeanalizuj swoja wypowiedz i pomysl jeszcze raz kto tu jest bezuzytecznym smieciem.

Mialbym, sam bym mial wszystko co chcial, jedzenie bym se zlowil albo wyhodowal, gry bym sobie sam zrobil nie to co ty jak pan nie da to nie ma :)

Gdyby ludzie nie pracowali tak jak ty i miliardy innych robakow, nie trzeba byloby za nic placic, nie byloby was tyle tego bydla namnozone, rocznie nie gineloby 28 mld xwierzat, zyloby sie lepiej takim jak ja, powietrze nie byloby zanieczyszczone, codziennie bym sie nie trul :) dzieki ludzie pracujacy, ze przez was codziennie ktks cierpi i sie truje truciznami ktore wytwarzacie :). Sami jestescie trucizna biedaku

Gość gość
Mam cie w duupie ciesze sie ze mam swoj udzial w truciu ciebie nędzny karaluchu.

Okej, ja sie chociaz moge cieszyc z tego ze codziennie sie nie zuzywam w jakiejs pracy i zdrowia nie trace :)

Gość gość
Też muszę się wyspać :D popołudniu też mam drzemkę :D szkoła? tylko zaocznie jakbym miała zapieerdlac na wykłady o 8 to chyba bym umarła :P