Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety są za tym żeby zabijać nienarodzone dzieci

Polecane posty

Gość kiki11
Nikt i żadne kobiety nie są za tym aby zabijać nienarodzone dzieci ,kobiety są za tym aby to one mogły decydować o przerwaniu ciąży w ekstremalnych sytuacjach. Wstyd ,że nie rozumiesz tak prostych spraw.

Gość gość
kiki11 dziś i co z tego? i tak nie powinna zabijać nienarodzone dzieci! bo co nie zdrowe hipokrytki

Gość gość
Kobiety są za tym żeby zabijać nienarodzone dzieci x napisało BEZMYŚLNE BYDLĘ, którego istnienie, zachęca każdego do stosowania antykoncepcji i w ostateczności aborcji :P

Gość gość
Chcecie legalnych zabiegów aborcji ? OK ale na takich samych zasadach jak pozostałe zabiegi. Musi być równość... czyli termin oczekiwania na wizytę za 1,5 roku :-D

Gość gość
Do chirurga dostałam skierowanie na za tydzień. To nie są nienarodzone dzieci, tylko płody.

Gość gość
Jestem kobietą i nigdy w życiu nie zabilabym własnego dziecka. W momencie połączenia się komórek powstaje nowe życie, już na tym etapie zakodowane są główne cechy, jak płeć, kolor oczu, naturalna długość życia etc. Od tego momentu jest to żywa istota ludzka i jeśli ktoś uważa, że ma prawo tę istotę zabić, z powodu swojego egoizmu i dla własnej wygody, to znczy że jest bardzo złym człowiekiem.

Gość gość
gość dziś Ja tak samo! Dobrze, że jest tyle dobrych miłosiernych kobiet! Dzidziuś w jajowodzie też ma prawo do życia, zgadzasz się ze mną, mam nadzieję?

Gość gość
gość dziś bo jesteś morderczynią

Gość gość
no to jestem, dla mnie to zabieg, a nie morderstwo.

Gość gość
do gość dziś - a ty p**do ilu chorym dzieciom pomogłaś finansowo i fizycznie, czy tylko umiesz ozorem mleć, to możesz swojej starej mleć jak ciebie tak głupio wychowała.

Gość gość
To tylko ładniejsza nazwa dla uśmiercenia. Usunąć to można stary mebel, plamę z ubrania.

Gość gość
gość dziś Bo jestem za morderstwem nienarodzonych dzieci bezwstydnico! jakbyś nie zażywała tabletek antykoncepcyjnych i nie zachodziła w ciążę powyżej 30 roku życia to nie miała przypadku, że urodziłoby ci się chore dziecko.

Gość gość
gość dziś Bo jesteś*

Gość gość
16:23 Ależ oczywiście, że się nie zgadzam! Dzidziuś w jajowodzie nie ma szans na rozwój. Jeśli mamy sytuację że zycie dziecka albo matki jest zagrożone, to ratuje się w pierwszej kolejności tę osobę która ma większe szanse na przeżycie. Ale tu chodzi nie o ratowanie życia, tylko o aborcję na życzenie lub zabicie dziecka bo może być niepełnosprawne, choć nigdy tego na 100% nie da się ocenić.

Gość gość
DO gość dziś - szkoda, że ciebie matka nie usunęła, bo widać, że masz tylko kawałek rozumu, jeżeli chcesz ustawowo zabraniać aborcji.

Gość gość
gość dziś Nie ma usprawiedliwienia dla mordowania dzieci nienarodzonych! Ten z jajowodu też chce żyć! Wstyd!