Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heu1

pogadam z kimś ciekawym

Polecane posty

Gość gość
uwazaj zeby ci rurka nie strzelila

Gość gość
powtórzę: no i co z tego?

Gość gość
Raczej sie tak nie stanie :D popatrzcie, znalazla sie na forum jedna interesujaca osoba i nikt nic nie pisze, o czym to swiadczy? ;)

Gość gość
Nie powtarzaj, widac jaki jestes "interesujacy":D

Gość gość
interesujacy z ktorej strony? zarozumialy

Gość gość
ale sie nasmialem hahahahahah

Gość gość
i co koniec ynteligentnej rozmowy?

Gość gość
z tobą z pewnością

Gość gość
gość dziś nuda i nic wiecej co tu duzo pisac i sie wypowiadac >> Nie nuda tylko ty NUDNA

Gość gość
ynteligenci hahhahah

Gość gość
ty od Ynteligentów: znasz jeszcze jakieś ciekawe wyrazy na "y"?

Gość gość
Wracając do tematu. Tak jestem ciekawa co autorko masz czytelnikom do zakomunikowania. Jestem bardzo ciekawa dlaczego nie pogadałaś sama ze sobą? Wszak czasem warto porozmawiać ze swoim inteligentnym wewnętrznym dzieckiem.

Gość gość
ot, mój temat nawet filozofów przyciąga (błagam: bez wewnętrznych ani zewnętrznych dziecięcych wnętrzy, bo się uzewnętrznię)

Gość gość
Na co czekasz gościu. Chyba nie jesteś autorką nie użyłeś loginu. A uzewnętrznić się możesz z gościa. Nikt Cię nie rozpozna.

Gość gość
szczerze to też bym pogadał z kimś ciekawym

Gość gość
A...heu... interesuje pulchny to ten ciekawy temat założyłaś dla niego. I sama widzisz nikogo ciekawego swoim tematem nie zainteresowałaś.

Gość gość
nie myl skutku z przyczyną: tematu nie założyłam dla Pulchnego, a okazał on się jedyną osobą interesującą. No tak, ale w gimnazjum tego nie uczą.

Gość gość
(Ten od gitary) zarozumiały? Nie sądzę, Napisałem tylko moje pasje oraz co w życiu robię, nic nie napisałem o tym co jest we mnie, jaki jest mój stan psychiczny, nikt tu o nikim tak naprawde nic nie wie ale to jest kafe nieprawdaż? Tutaj można pisać o wszystkim + niestworzone historie, tworzymy społeczność.

gość dziś A...heu... interesuje pulchny to ten ciekawy temat założyłaś dla niego. I sama widzisz nikogo ciekawego swoim tematem nie zainteresowałaś. Zostawmy moją skromną osobę na boku :O Zakładając jednak, że piszesz serio, to może wylicz jaka jest szansa, że wśród wielu bardziej i mniej ciekawych topików miałbym zainteresować się tym a nie innym zwłaszcza mając na względzie nieznajomość przeze mnie nicka autorki. I jeszcze oblicz szansę, że autorka spośród wielu userów na tym forum założy topik dla zgreda, który z racji wieku i przekonań jest tu tylko tłem a nie gwiazdą. A teraz baw się dobrze

Gość gość
Żartowałam Misiu:D Jakżebym mogła mieć śmiałość Misia dotykać. Żadnych prognoz też robić nie będę za słaba moja głowa księgowa.

Gość gość
jak to człowiek nie zdaje sobie sprawy, że za tymi pomarańczowymi i niebieskimi nickami prawdziwe historie, czasem nawet dramaty ludzkie się ukrywają. Jakieś misie, ksiegowe... kto to mógł przewidzieć. W każdym razie, co złego to nie ja!